3800 Szikszó, Ipari Park +36 46 / kattintson kattintson

Hanggátló tolóajtó a SIMO térelválasztó üvegfal rendszerekhez

SIMO

Hanggátló tolóajtó

Lexikon

Hanggátló tolóajtó


Új, innovatív megoldásainknak köszönhetően a SIMO térelválasztó rendszerekhez ma már elérhetőek a hanggátló tolóajtók, amelyek egyedülálló lehetőséget nyújtanak a piacon! De miért olyan különlegesek ezek a rendszerek? Mutatjuk a legfontosabb tudnivalókat. 

 


Az építészeti és akusztikai irányelvek alapján magas hanggátlású válaszfalakhoz elengedhetetlenek a magas hanggátlású ajtók alkalmazása. Ez a funkció a klasszikus felnyíló ajtók esetében már korábban is adott volt, azonban a hanggátlás követelményei és a tolóajtó rendszerek tulajdonságai ezidáig nem voltak kompatibilisek, főként ha a funkcionális és esztétikai tulajdonságokat is figyelembe vettük. 


Ez a probléma különösen az üvegezett tolóajtók esetében volt jelentős. A vásárlói igényekre válaszul hosszú fejlesztési folyamatot indítottunk el, és az eredmény egy új, innovatív termék, amely már elérhető a piacon. Legújabb termékcsaládunknak hála az általunk kifejlesztett hanggátló üveg tolóajtóval megugrottuk ezt a kihívást! Ez a termékcsoport lehetővé teszi a magas hanggátlású üvegfalakhoz hasonló hangszigetelési képességeket, miközben a tolóajtó továbbra is tökéletesen illeszkedik üvegfal rendszerünkhöz. 


A saját SIMO üvegfal rendszereinkhez kifejlesztett kétrétegű üveg tolóajtónk, mely kiváló hanggátló funkcióval rendelkezik, új és innovatív megoldást nyújt ügyfeleink számára.
Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3800 Szikszó, Ipari Park
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00