Budapest, Miskolc, Újsolt +36 46 / kattintson kattintson

SIMO GROUP: a térelválasztó rendszerek, falrendszerek, üvegfalak, mobilfalak és akusztikai rendszerek specialistája

SIMO

SIMO GROUP- a térelválasztó falrendszerek szakértője

SIMO GROUP- a térelválasztó falrendszerek szakértője

„az” üvegfalasok - kompromisszumok nélkül

 

De mit is jelent ez a mi olvasatunk szerint:

Célunk kezdetektől egy olyan magyar vállalkozás létrehozása és fenntartása, mely képes meghazudtolni a hazai építőipari termék- és szolgáltatásminőséggel kapcsolatos sztereotípiákat. Véleményünk szerint ennek alapfeltétele a megbízhatóság, a kommunikáció, valamint a szakmai és tapasztalati háttér, sőt a mi szakmánkban néha igenis el kell veszni a részletekben, ha makulátlan végeredményt akarunk elérni.

 

A magyar piaccal történő összecsiszolódásunk eredményeként arra a következtetésre jutottunk, hogy a megfelelő termékválaszték és tapasztalat hiányában a végfelhasználók tudatosan vagy tudtukon kívül, de kénytelenek kompromisszumokat kötni a térelválasztás területén. Rendszeresen szembesülnek hasonló problémával az ingatlanfejlesztők, tervezők és generálkivitelezők is. De nem kell így lennie.

 

A 2019-ben megkezdett átfogó és dinamikus piackutatásunknak köszönhetően élesben mérhettük fel a hazai piac igényeit és trendjeit, mely alapján pontos és naprakész képet kaptunk a szakmánkat érintő hiányoságokról. Az így szerzett tapasztalatok birtokában átalakítottuk és teljes mértékben a magyar piachoz igazítottuk saját fejlesztésű termékeink palettáját, mely mostanra minden tekintetben kielégíti az A+ kategóriás prémium irodák térfelosztási igényeit, mindezt ideális árfekvés mellett. Ehhez társul egyedülálló garanciális csomagunk, mely határozott ideig felármentesen akár 6 év jótállást is biztosít ügyfeleink számára. Prémium minőségű rendszereinken felül folyamatosan optimalizáljuk szolgáltatásainkat is, hogy az elérhető legmagasabb színvonalú támogatást tudjuk biztosítani.
 

 

Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy a felhasználóktól a tervezőkig minden érintett fél átfogó képet kaphasson a térelválasztással kapcsolatos lehetőségekről, továbbá egy teljesen az igényekhez igazított megoldást és szolgáltatást választhasson. Épp ezért elengedhetetlennek tartottuk saját fejlesztésű falrendszereinken felül, egy olyan német gyártó termékeinek bevezetését, aki nemzetközi viszonylatban is a legmagasabb minőséget biztosítja, továbbá a legnagyobb termékpalettával, minősítési háttérrel (tanúsítványok) és szakmai múlttal rendelkezik az európai piacon. Ezen felül a változtatható teremfelosztási igényeket is magas színvonalon szolgáljuk ki, egy kiváló minőségű mobilfal termékcsalád kizárólagos forgalmazójaként.  

Legfőbb erősségünk és piaci előnyünk a nyugateurópában szerzett jelentős szakmai múltunk és jelenünk, de családias, fiatalos és összetartó csapatunkra is büszkék vagyunk. Hiszünk a tisztelet és a becsületesség erejében és nem kötünk kompromisszumokat minőség és pontosság területén.

 

 

Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3521 Miskolc, Miskolci u.
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00