3800 Szikszó, Ipari Park +36 46 / kattintson kattintson

FECO térelválasztó rendszerek: prémium kategóriás német megoldások a térelválasztás területén

Termékkategória

FECO | prémium térelválasztó rendszerek

Típus vagy Kategória

  • Rétegrendek
  • Látszóbordás / bordamentes
  • Fix fal / mozgatható fal
  • Hanggátlás

Ajánlatkérés

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kollégáink hamarosan felkeresnek megadott elérhetőségeden!

FECO | prémium térelválasztó rendszerek

 

FECO prémium belső térelválasztó falak: a nyugateurópai színvonal csúcsa

Szemmel látható tökéletesség. A FECO belső térelválasztó falrendszerei a piacon fellelhető legmagasabb minőséget képviselik, tervezésben és kivitelezésben pedig a legnagyobb szabadságot biztosítják.

 

FECO belső térelválasztó falak: gyors és precíz megoldás 

 A FECO belső térelválasztó rendszereinek helyszíni szerelése egyedülállóan kevés időt vesz igénybe, köszönhetően az előregyártott alkatrészeknek, a professzionális gyártmányterveknek és szakképzett kollégáinknak. 

 

Az épületspecifikus tulajdonságok alapján, gyári körülmények között létrehozott belső térelválasztó fal elemeknek köszönhetően az összeszerelési folyamatok a lehető legrövidebb időre csökkenthetőek, így megrendelőink biztosak lehetnek benne, hogy az általuk kért térelválasztó megoldást kiváló minőségben, határidőn belül átadjuk.
 

 

A FECO belső térelválasztó falak funkcionális tulajdonságai

A FECO belső térelválasztó falak gyors és precíz szerelhetősége mellett, funkcionális tulajdonságai is kiemelkedőek: legyen szó akár a tűzvédelemről, akár a térelválasztás során oly sokszor igényelt magas hanggátlásról, statikáról, vagy éppen a hangelnyelésről – a FECO tud rá megoldást. 

 

Belső térelválasztó falak moduláris elemekből

A FECO belső térelválasztó falrendszerei minden esetben moduláris elemekből állnak, amelyek egymással kompatibilisek, és a legtöbb esetben költséghatékonyan és sérülésmentesen átszerelhetőek – így a FECO termékekkel rugalmasan tudunk reagálni a változó igényekhez.

 

A különböző stílusú és funkcionalitással bíró moduláris elemek kombinálásával olyan egyedi belső tereket alakíthatunk ki, melyek nem csak esztétikusak, praktikusak is.
 

 

A FECO térelválasztó termékei

A prémium kategóriás német gyártó termékei között minden megtalálható, amire a térelválasztás során szükség lehet: tömör felületű térelválasztó falak, egy- és kétrétegű üveg térelválasztó megoldások, keretes- és keretmentes megjelenés egyaránt rendelkezésünkre áll a tervezés során.

 

A FECO térelválasztó falai azonban nem csak esztétikai értéküket tekintve kerülnek a prémium kategóriába. A gyártó falrendszereivel hangszigetelési és tűzgátló megoldásokat is megvalósíthatunk éppúgy, ahogy a hangelnyelő panelek segítségével a helyiség térakusztikáján is javíthatunk. 
 

 

Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3800 Szikszó, Ipari Park
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00