3800 Szikszó, Ipari Park +36 46 / kattintson kattintson

Térelválasztó üvegfalak: SIMO RAPID térelválasztó üvegfalak, üvegfal rendszerek

Termék

SIMO RAPID | Egyrétegű üvegfal rendszerek

Ajánlatkérés

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kollégáink hamarosan felkeresnek megadott elérhetőségeden!

SIMO RAPID | Egyrétegű üvegfal rendszerek

Gyártó
SIMO GROUP
Hanggátlás
Közepes hanggátlás: Rw= 32 - 42 dB
Kategória
Faltípus
Egyrétegű üvegfal rendszerek
Keretes / látszóbordás üvegfal rendszerek, Keretmentes / bordamentes üvegfal rendszerek
Fix válaszfal rendszerek
AJÁNLATKÉRÉS

További információk

Rétegrendek
Edzett üvegezés
10 mm ESG, 12 mm ESG
Laminált biztonsági üvegezés
5.5 VSG PVB, 6.6 VSG PVB, 8.8 VSG PVB
Hanggátló fóliával ellátott üvegezés
5.5 / 6.6 / 8.8 VSG SC, SR, SI
Üveg-/Elemcsatlakozások
Normál
üvegelemek közötti áttetsző profillal
T-csatlakozás
üvegelemek közötti áttetsző profillal
Sarokcsatlakozás
üvegelemek közötti áttetsző profillal
Igény esetén
minden csatlakozás kialakítható utólag felhelyezett alumínium takaróprofillal
Elemek mérete
Szélesség
Max. 1300 mm magasság esetén: 150 mm-től 3000 mm-ig; Max. 3200 mm magasság esetén: 150 mm-től 1300 mm-ig
Felületek
Alumínium (alapfelszereltség)
igény szerinti RAL színre történő porfestés, prémium struktúr felülettel
Alumínium (egyedileg kérhető)
igény szerinti RAL színben: fényes, selyem és matt felületben; különböző Eloxált alumínium felületek
Üveg (alapfelszereltség
víztiszta üvegezés
Üveg (egyedileg kérhető)
savmart üveg; anyagában színezett üveg; színes fóliával laminált VSG üvegezés
Okosfólia
gombnyomásra tejüvegre hasonlító felület
Látható keretek méretei
Lábazati profil
35 mm / 40 mm / 67 mm
Mennyezeti profil
35 mm / 40 mm / 67 mm
Falvégződés profil
35 mm / 40 mm / 67 mm
Takaróprofillal kialakított vízszintes bordák
30 mm / 40 mm / 70 mm
Takaróprofillal kialakított függőleges bordák
30 mm / 40 mm / 70 mm
Felhasználható ajtók
Egyrétegű edzett üvegajtó
Alumíniumkeretbe foglalt, egyrétegű üvegajtó
Alumíniumkeretbe foglalt, kétrétegű üvegajtó
Falz nélküli tömör ajtó
Falcolt tömör ajtó
Üveg tolóajtó
Tömör tolóajtó
Átszerelhetőség
Átszerelhető. A sérülésmentesség és költséghatékonyság nem garantálható.
Kompatibilitás
Minden SIMO rendszerrel kombinálható
Tervdokumentáció
Alapszolgáltatásaink közé tartozik 2D és 3D tervdokumentáció készítése üvegfalaink esetében is, mely elfogadásával indítjuk a gyártást. Egyedi igény esetén fotorealisztikus látványtervek is készülhetnek.
Garancia
3 év alap gyártói garancia mely kiegészíthető 5 évre, továbbá 10 év garancia kérhető az átszerelhetőségre.
Gyártás
Üzemi körülmények között megmunkált és előkészített szerkezetű üvegfal. Minden alumínium profil automatizált gépsoron előre gyártva.
Formatervezés
Jövőbetekintő formatervezés. Piacvezető belsőépítészek javaslatinak megfelelő kialakítások. Keskeny, egymással összhangban lévő keretek. Egybefüggő hatású üvegfelületek. Párhuzamos áramvonalak. Minimális letörések, lekerekítések és rádiuszok. Keskeny, párhuzamos fugák.
Funkciós előnyök
A három különböző egy - és kétrészes profilszerkezet kielégíti az eltérő esztétikai elvárásokat, továbbá biztosítja a magas fokú állíthatóságot, azaz hibaelnyelő képességet a kapcsolódó szerkezetekkel szemben.
Minőség
A Prémium kategóriás végterméket az egyedülálló előregyártás garantálja, ami CNC vezérlésű korszerű megmunkáló gépeknek köszönhető. Tizedmilliméter pontos szögek, vágások, marások és illesztések. Legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelő kötőelemek és vasalatok garantálják az időtállóságot. A szerkezet teljes mértékben alumínium profilokból áll, így tökéletes illeszkedések érhetők el, továbbá a rendszer legtöbb alkatrésze környezetkímélő és újrahasznosítható. Maximális üzemi előkészítés, minimális helyszíni barkácsolás.
Szerelés / helyszíni kivitelezés
Üvegfal rendszereink helyszíni szerelése precízebb és kevesebb időt vesz igénybe a megszokottnál. Ez köszönhető az előregyártott alkatrészeinknek, professzionális gyártmányterveinknek, továbbá a jólképzett és tapasztalt nyugateurópai színvonalat képviselő szerelőcsapatunknak.

Egyrétegű üvegfal rendszerek keret- és bordamentes vagy keretes/látszóbordás kivitelben prémium minőségben, kiváló ár-érték aránnyal.

Saját fejlesztésű SIMO Rapid üvegfal rendszerünk minimalizált alumínium szerkezete és gyors szerelhetősége miatt tökéletes választás a legtöbb vállalat számára.

 

Az üvegek befogadását többrészes, és egyrészes valamint különböző méretű alumínium szerkezetek biztosítják. A szerkezet bármilyen RAL színnel rendelhető selyem, matt vagy strukturált felülettel. Alkalmas a legnagyobb üvegfelületek elérésére.

 

Prémium minőségű alapanyagokkal, rögzítéstechnikával, tömítésekkel és ajtóvasalatokkal biztosított az üvegfal hosszú élettartama.

 

Üvegfalunk alkalmas nyitott munkaállomások hatékony kialakítására és különálló terek létrehozására.

 

SIMO Rapid System térelválasztó üvegfal rendszerek

A hazai piac igényei szerint kifejlesztett SIMO Rapid System térelválasztó üvegfal rendszer egy olyan, egyrétegű borda- és keret nélkül üvegfal, amely a minimalizált alumínium profilok gyors szerelhetősége, valamint költséghatékony szerkezete miatt a legtöbb piaci szereplő számára tökéletes megoldást nyújt a térelválasztó üvegfal rendszerek között. Üvegfalunk alkalmas nyitott munkaállomások hatékony kialakítására és különálló terek létrehozására.

 

 


 

A SIMO Rapid System térelválasztó üvegfal rendszer legfontosabb tulajdonságai: 

Egyrétegű térelválasztó üvegfal rendszerünk üvegfalvastagsága 10-16 mm között mozog, és ESG, VSG vagy hanggátló VSG üvegezéssel elérhető, így a megfelelő rétegrend kiválasztásával akár 40 dB hanggátlás is biztosítható. Az üvegelemek mérete a helyszíni adottságok figyelembevételével igény szerint alakítható. Az üvegek befogadását többrészes, egyrészes, valamint különböző méretű alumínium szerkezetek biztosítják. Alkalmas a legnagyobb üvegfelületek elérésére.

 

Az esztétikai élmény fokozása érdekében a SIMO Rapid System üvegfal rendszer esetében átlátszó műanyag csatlakozásokat alkalmazunk, valamint igény esetén vízszintes és függőleges alumíniumkeret hatású osztás is választható. A térelválasztó üvegfalrendszerbe integrálható ajtók széles választéka biztosított megrendelőink számára: keret nélküli üvegajtóval, alumíniumkeretes üvegajtóval, tömör ajtóval és tolóajtóval egyaránt szerelhetők, valamint akár technikai panellel is kiegészíthetők. A RAPID üvegfal rendszer bármely más SIMO falrendszerrel kompatibilis.  

 

A SIMO Rapid System térelválasztó üvegfal rendszerek esztétikai tulajdonságai

Moduláris, akár átszerelhető elemekből álló térelválasztó üvegfal rendszerünk a letisztult design kedvelői számára nyújt esztétikus megoldást a térelválasztás terén, hiszen filigrán szerkezetének köszönhetően a legnagyobb üvegfelületek elérésére alkalmas.  

 

Az üveglapok rögzítését egyrészes vagy igény szerint többrészes, különböző méretű alumínium profilok biztosítják, így megrendelőink kérésére ez a térelválasztó üvegfal rendszer teljes egészében testre szabható. 

 

Irodai üvegfalaink alumínium szerkezeteit a megrendelői igény alapján bármely RAL színre történő porfestéssel látjuk el, alapfelszereltség részeként prémium struktúr felülettel, vagy igény esetén selyem, matt, vagy eloxált kivitelben. Az üvegfelületek esetében szintén változatos megoldásokat kínálunk: a víztiszta üvegezés mellett választható anyagában színezett üvegezéssel, színes fóliával laminált VSG üvegezéssel, vagy savmart üvegezéssel gyártott irodai üvegfal. A belátásgátlás innovatív megoldásaként gombnyomásra opálosodó okosfóliával állunk megrendelőink rendelkezésére, amely bármely üvegfalunkra telepíthető.

 

Térelválasztó üvegfal rendszereink minőségi tulajdonságai

A SIMO térelválasztó üvegfal rendszerek fejlesztésekor 100%-ban a magyar piaci igényeket tartottuk szem előtt, ezért az egyedülálló ár-érték arányt és a kompromisszummentes minőséget helyeztük középpontba. A RAPID System térelválasztó üvegfalaink esetében sincs ez másként: a modern megjelenésű üvegfalak gyártása során prémium minőségű alapanyagokkal és rögzítéstechnikával, valamint speciális tömítésekkel és ajtóvasalatokkal biztosítjuk a hosszú élettartamot és a funkcionalitást. 

 

További információk:

 

 

 
 
 
 

Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3800 Szikszó, Ipari Park
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00