Budapest, Miskolc, Újsolt +36 46 / kattintson kattintson

FECOwand tömör térelválasztó falrendszer prémium minőségben

Termék

FECOwand | tömör térelválasztó fal

Ajánlatkérés

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kollégáink hamarosan felkeresnek megadott elérhetőségeden!

FECOwand | tömör térelválasztó fal

Gyártó
FECO
Hanggátlás
Magas hanggátlás: Rw= 42 - 52 dB
Kategória
Faltípus
Tömörfal (telifal)
Fix válaszfal rendszerek
AJÁNLATKÉRÉS

További információk

Rétegrendek
Rétegrendek (Tömör felülettel)
2 x 18/19 mm laminált forgácslap, közötte hangszigetelő térkitöltés
EI/F 30/90 tűzgátlás esetén
kiegészítő gipszrostlemez alkalmazása
Üveg-/Elemcsatlakozások
Normál
6 mm árnyékfuga
T-csatlakozás
6 mm árnyékfuga
Sarokcsatlakozás
Alumínium és tömör sarokelem
Elemek mérete
Szélesség
Max. 1500 mm magasság esetén: 150 mm-től 2800 mm-ig; Max. 2800 mm magasság esetén: 150 mm-től 1500 mm-ig
Felületek
Alumínium (alapfelszereltség)
igény szerinti RAL színre történő porfestés, prémium struktúr felülettel
Alumínium (egyedileg kérhető)
igény szerinti RAL színben: fényes, selyem és matt felületben; különböző Eloxált alumínium felületek
Tömör felületek (alapfelszereltség)
20 féle alap dekor felület
Tömör felületek (egyedileg kérhető)
bármely európai gyártó, bármely elérhető dekor vagy furnér
Látható keretek méretei
Lábazati profil
30-100 mm (standard: 80 mm)
Mennyezeti profil
10-80 mm (standard: 20 mm)
Falvégződés profil
10-80 mm (standard: 20 mm)
Felhasználható ajtók
Egyrétegű edzett üvegajtó
Alumíniumkeretbe foglalt, egyrétegű üvegajtó
Alumíniumkeretbe foglalt, kétrétegű üvegajtó
Tömör ajtók
Átszerelhetőség
Sérülésmentesen és költséghatékonyan átszerelhető
Kompatibilitás
Minden FECO rendszerrel kombinálható
Tervdokumentáció
Alapszolgáltatásaink közé tartozik a tervdokumentáció készítése, mely elfogadásával indítjuk a gyártást. Egyedi igény esetén fotorealisztikus látványtervek is készülhetnek.
Garancia
3 év alap gyártói garancia mely kiegészíthető 5 évre, továbbá 10 év garancia kérhető az átszerelhetőségre.
Gyártás
Minden alkatrész automatizált gépsoron előre gyártva. A gyártás igény és kapacitás függvényében történhet Németországban vagy Magyarországon.
Formatervezés
Bármely belső térhez illeszkedő felületek. Keskeny, egymással összhangban lévő keretek. Párhuzamos áramvonalak. Minimális letörések, lekerekítések és rádiuszok. Keskeny, párhuzamos fugák.
Funkciós előnyök
Tökéletesen ízléshez és igényhez szabható. Gyorsan be- és átszerelhető falrendszerek, felületek nagy választékával. Jól kombinálhatók üveg és akusztikai elemekkel. Magas fokú állíthatóság, azaz hibaelnyelő képesség a kapcsolódó szerkezetekkel szemben.
Minőség
Kifogástalan minőség a német feco 125 éves tapasztalatának köszönhető. Prémium kategóriás végterméket az egyedülálló előregyártás garantálja, ami CNC vezérlésű korszerű megmunkáló gépekkel történik. Tizedmilliméter pontos szögek, vágások, marások és illesztések. Legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelő kötőelemek és vasalatok garantálják az időtállóságot. A rendszerek legtöbb alkatrésze környezetkímélő és újrahasznosítható. Többféle statikai, minőségirányítási, környezetvédelmi és akusztikai minősítés áll rendelkezésre. Maximális üzemi előkészítés, minimális helyszíni barkácsolás.
Szerelés / helyszíni kivitelezés
A feco endszerek helyszíni szerelése precízebb és kevesebb időt vesz igénybe a megszokottnál. Ez köszönhető az előregyártott alkatrészeknek, professzionális gyártmányterveinknek, továbbá a jólképzett és több mint 10 év tapasztalatával rendelkező, nyugateurópai színvonalat képviselő szerelőcsapatunknak.

fecowand | tömör térelválasztó falak, prémium minőségben a FECO német gyártótól

 

 

A fecowand kétrétegű tömör térelválasztó falrendszereink sokoldalúsága páratlan lehetőségeket kínál a térelválasztás területén.

A hétköznapi igények kielégítésén túl akár magas hanggátlással, tűzálló kivitelben, légcserét biztosító rendszerrel és egyéb funkcionális kiegészítőkkel, mindez elegáns látványvilággal ötvözve.

 

 

Tömör térelválasztó falak, az elérhető legmagasabb minőségben

A fecowand tömör térelválasztó falainak megkérdőjelezhetetlen minősége a német precizitásnak és a gyártás során használt egyedi eljárásoknak köszönhető. A térelválasztó falelemek láthatatlanul kerülnek rögzítésre a válaszfal függőleges szerkezetéhez, amely sok szempontból a legjobb megoldás a rögzítési technológiák körében. A tömör térelválasztó falak pontokon történő rögzítéséhez képest a FECO térelválasztó rendszereinek teljes hosszban futó kapcsai nagyobb stabilitást, pontosabb rögzítést és magasabb hanggátlást biztosítanak, amely egyedülálló minőséget eredményez a piacon.
 

A fecowand tömör térelválasztó falak tulajdonságai

Nagyobb stabilitás, pontosabb illesztések

A tömör térelválasztó falak területén szerzett tapasztalatunk alapján a fecowand termékek a teljes hosszt lefedő kapcsos megoldás által stabilabb rögzítést biztosítanak, ami funkcionális és esztétikai előnyöket egyaránt eredményez. A statikai szilárdságot a DIN4103 szabvány szerinti vizsgálatokkal tudjuk igazolni.

 

Magas hangszigetelés

A falelemek és a tartószerkezet közti speciális illesztések optimális hanggátlást biztosítanak. A fecowand válaszfalak már alapkivitelben is Rw,m = 47 dB hanggátlással rendelkeznek.

 

Tűzálló tömör térelválasztó falak

A fecowand prémium minőségű tömör térelválasztó falak abban az esetben is megoldást jelentenek, ha a térelválasztást tűzbiztonsági szempontok figyelembevételével szükséges kialakítani: a fecowand termékek tűzálló kivitelben is készülhetnek, akár F90 tűzállósági osztályig. 

 

A fecowand tömör térelválasztó falak funkcionális kiegészítői

A FECO térelválasztó falrendszerek moduláris szerkezete lehetőséget biztosít arra, hogy funkcionális kiegészítőkkel kiaknázzuk a válaszfal nyújtotta lehetőségeket. Ilyen a fecoorga és a fecoair termékcsalád.

 

fecoorga – az irodai rendszerezés mestere

 

 

Egy sokoldaló térelválasztó fal, amely teljes egészében alkalmazkodik az igényekhez. Praktikus és esztétikus kiegészítő modulként a FECOorga az irodai térelválasztó rendszerek kiépítésekor népszerű, hiszen nevéhez hűen a rendszerezést segíti. Felfüggesztett polcok, akasztók, táblák, mágnescsíkok és szekrények – mindez a térelválasztó falrendszerrel kompatibilis kivitelben.

 

fecoair – térelválasztó falba integrált légáteresztő elemek

 

 

A legtöbb irodaházban és hasonló épületben külön felújítási munkálatok nélkül a mennyezet kialakítása nem ad lehetőséget a szellőztető rendszerek utólagos beépítésére. A tömör térelválasztó falak alkalmazásakor ez sok esetben problémát jelenthet, amelyre a fecoair kínál megoldást. A falba integrált fecoair levegőző rések lehetővé teszik a szellőzést a helyiségek és a folyosó között, ezzel fokozva az irodában dolgozók komfortérzetét. 

 

Természetesen, ahogy minden FECO moduláris elem, a fecoair is kompatibilis a gyártó többi falrendszerével. 
 

 

A fecowand moduláris tömör térelválasztó falrendszerek esztétikai tulajdonságai

A fecowand tömör térelválasztó falrendszereinek esztétikai értékét a választható felületek fokozzák: a standard felület általában fa hatású CPL vagy HPL, de választható valódi fa furnér borítással, fém kivitelben esetleg textil vagy üvegszálas szövet borítással, akár lakkozott felülettel egyaránt, így esztétikailag minden helyiségbe kiválóan illeszkedik a klasszikustól a modern, minimál stílusig. 

 

A standard tömör térelválasztó falrendszer falvastagsága 105 mm, speciális változatok esetében ez 125-175 mm közötti. A karcsú, 6 mm-es árnyékfugáknak köszönhetően a panelek esztétikusan illeszkednek egymáshoz, prémium hatást keltve. 

 

A falpanelek rejtett rögzítésének, és a padlón, falon és a mennyezeten elhelyezett süllyesztett csatlakozásoknak köszönhetően nincs szükség szegélyléc elhelyezésére, amely a letisztult stílust követi. 
 
 

A fecowand tömör térelválasztó falak minőségi tulajdonságai

A kifogástalan minőséget a feco gyártó több, mint 125 éves tapasztalata biztosítja. 

 

A fentiekben már említett, a feco gyár által szabadalmaztatott kapcsos rendszernek köszönhető minőségi tulajdonságok mellett a fecowand falrendszereinek nagy előnye, hogy az előregyártott moduláris elemeknek köszönhetően a gyártási folyamat lerövidíthető, a térelválasztó falak pedig a későbbiek során az igények megváltozását követve sérülésmentesen és költséghatékonyan átszerelhetőek. A gyártás során a lehető legtöbb elem esetében az üzemi előkészítést részesítjük előnyben, így a helyszíni szerelés minimálisra redukálható.  

 

A prémium kategóriás végterméket az egyedülálló gyártási rendszer garantálja, CNC vezérlésű, modern megmunkáló gépek segítségével. A fecowand tömör térelválasztó falait tizedmilliméter pontos vágások és illesztések jellemzik, valamint a legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelő kötőelemek és vasalatok a tömör térelválasztó falrendszerek időtállóságát is támogatják. 

 

Katalógusok:


 

Kétrétegű tömör falrendszer, mely társítható levegőátáramló rendszerrel és egyéb funkcionális kiegészítőkkel.
 

Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3521 Miskolc, Miskolci u.
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00