Budapest, Miskolc, Újsolt +36 46 / kattintson kattintson

Hanggátló üveg tolóajtó: hangszigetelt üveg tolóajtó rendszerek a SIMO Group-tól

Termék

Kétrétegű hanggátló üveg tolóajtó

Ajánlatkérés

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kollégáink hamarosan felkeresnek megadott elérhetőségeden!

Kétrétegű hanggátló üveg tolóajtó

Hanggátlás
Közepes hanggátlás: Rw= 32 - 42 dB
Kategória
AJÁNLATKÉRÉS

További információk

Rétegrendek
Edzett üvegezés
6mm ESG
Laminált biztonsági üvegezés
3.3 VSG PVB
Hanggátló fóliával ellátott üvegezés
3.3 VSG SC, SR, SI
Elemek mérete
Szélesség
Max: 1230 mm
Magasság
Max: 3200 mm
Felületek
Alumínium (alapfelszereltség)
igény szerinti RAL színre történő porfestés, prémium struktúr felülettel
Alumínium (egyedileg kérhető)
igény szerinti RAL színben: fényes, selyem és matt felületben; különböző eloxált alumínium felületek
Üveg (alapfelszereltség
víztiszta üvegezés
Üveg (egyedileg kérhető)
savmart üveg; anyagában színezett üveg; színes fóliával laminált VSG üvegezés
Okosfólia
gombnyomásra tejüvegre hasonlító felület
Látható keretek méretei
Lábazati profil
35 mm
Mennyezeti profil
70 mm
Falvégződés profil
35 mm (a zár oldali részen 57 mm)
Tervdokumentáció
Alapszolgáltatásaink közé tartozik 2D és 3D tervdokumentáció készítése, mely elfogadásával indítjuk a gyártást. Egyedi igény esetén fotorealisztikus látványtervek is készülhetnek.
Garancia
3 év alap gyártói garancia mely kiegészíthető 5 évre, továbbá 10 év garancia kérhető az átszerelhetőségre.
Gyártás
Üzemi körülmények között megmunkált és előkészített szerkezet. Minden alumínium profil automatizált gépsoron előre gyártva.
Formatervezés
Jövőbetekintő formatervezés. Piacvezető belsőépítészek javaslatinak megfelelő kialakítások. Keskeny, egymással összhangban lévő keretek. Egybefüggő hatású üvegfelületek. Párhuzamos áramvonalak. Minimális letörések, lekerekítések és rádiuszok. Keskeny, párhuzamos fugák.
Funkciós előnyök
A négyrészes profilszerkezet nyújtja a gyors és pontos beépíthetőséget és biztosítja a magas fokú állíthatóságot, azaz hibaelnyelő képességet a kapcsolódó szerkezetekkel szemben.
Minőség
A Prémium kategóriás végterméket az egyedülálló előregyártás garantálja, ami CNC vezérlésű korszerű megmunkáló gépeknek köszönhető. Tizedmilliméter pontos szögek, vágások, marások és illesztések. Legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelő kötőelemek és vasalatok garantálják az időtállóságot. A szerkezet teljes mértékben alumínium profilokból áll, így tökéletes illeszkedések érhetők el, továbbá a rendszer legtöbb alkatrésze környezetkímélő és újrahasznosítható. Maximális üzemi előkészítés, minimális helyszíni barkácsolás.

Kétrétegű hanggátló üveg tolóajtók prémium minőségben

Saját fejlesztésű SIMO üvegfal rendszereinkhez kifejlesztett kétrétegű, kiváló hanggátló funkcióval rendelkező üveg tolóajtónk innovatív megoldást kínál ügyfeleink számára. 

 

A jelenlegi építészeti és akusztikai irányelvek alapján a magas hanggátlású válaszfalakhoz magas hanggátlású ajtókra van szükség, ugyanakkor a tolóajtók funkcionális és esztétikai tulajdonságai ez idáig nehezen társíthatóak voltak a hanggátlás követelményével. Ez a probléma az üvegezett tolóajtókra fokozottan igaznak bizonyult: újonnan bevezetett hanggátló üveg tolóajtónk kifejlesztése előtt elképzelhetetlen volt, hogy a magas hanggátlású üvegfalakhoz hasonló hanggátlási képeségekkel rendelkező üveg tolóajtót társítsunk, főleg ha annak tökéletesen rendszerazonosnak is kellett lennie.  

 

A visszatérő megrendelői igényekre reagálva több hónapos fejlesztésbe kezdtünk, a megoldás pedig megszületett: új, innovatív termékünk 2022 decemberétől előrendelhető (leszállítás várható időpontja: 2023 március)!

 

A SIMO hanggátló üveg tolóajtók fejlesztése 

Saját fejlesztésű üvegfal rendszereink kialakítása során minden esetben a prémium kategória elvárásait követjük, így a hanggátló üveg tolóajtónk esetében sem érjük be kevesebbel. Mivel cégcsoportunk bevételeinek és jövőképének jelentős részét a német ajkú országok piacára történő export tevékenység képezi, így fontos szempont volt a fejlesztés során is, hogy megoldásunk nemzetközi szinten is innovációnak számítson és a legmagasabb elvárásoknak is megfeleljen, valamint piacképes legyen. 

 

Az eredmény: prémium minőségű, kétrétegű üvegezéssel ellátott hanggátló tolóajtó 

A termékfejlesztés során fejlesztőmérnökeink, szerelőcsapatunk és gyártórészlegünk kéz a kézben dolgoztak azon, hogy 2023-ra egy olyan terméket hívjunk életre, amely minden igényt kielégít a piacon. A szoros együttműködésnek és szakmai profizmusnak hála hanggátló üveg tolóajtónk fejlesztését sikerrel zártuk! 

 

Innovatív alternatíva a hagyományos felnyíló ajtókra

A tolóajtók esztétikai és funkcionális tulajdonságai, népszerűsége napjainkban messze túlszárnyalja a hagyományos ajtókét, így a termékfejlesztés során célul tűztük ki, hogy a hanggátló üveg tolóajtónk tökéletes kiváltási lehetőséget nyújtson a felnyíló ajtók terén. Annak érdekében, hogy termékcsoportunk minden igényt kielégítsen, az alábbi funkciókat és tulajdonságokat ötvöztük a fejlesztés során:


Működtetés:  tolóajtónk a piacon egyedülálló módon akár csőfogantyúval, akár kilinccsel is működtethetőek a megrendelő igénye szerint. 


Zárhatóság: innovatív rendszerünknek köszönhetően üvegajtóink PZ előkészítésű zárszerkezettel kulcsra zárható, vagy síkmágneses/kártyás beléptetéssel is működtethető. 

 

Felület, árnyékolás: ahogy minden SIMO üvegfal rendszerünk, a kétrétegű hanggátló tolóajtónk is igény szerinti színnel, dekorációval és árnyékolással kérhető

 

Rendszerhez társítható: nagy hangsúlyt fektetünk rá, hogy rendszereink egymással kompatibilisek maradjanak – ígyez a termékünk is alkalmazható egyrétegű és kétrétegű rendszereinkkel egyaránt. 

 

Stílus & Design: az ajtó nem csupán üvegborítással rendelkezik, de csukott állapotban a belső keretezést is kitakarja a tokszerkezet, melynek köszönhetően egyedülálló esztétikai hatást biztosít nem csak a tolóajtók, de a kétrétegű üvegajtók piacán is.

 

Kiváló ár-érték arány: a kétrétegű hanggátló üveg tolóajtónk árkategóriájában versenyképes – nem csak bármely elérhető hanggátló tolóajtóval szemben, de bármely kétrétegű, hagyományos felnyíló üvegajtóval szemben is. 

 

Hanggátlás: innovatív termékünk fejlesztésekor nagy hangsúlyt fektettünk a hanggátlási funkcióra, melynek köszönhetően akár Rw=40dB-ig fokozható a hangcsillapítás. Ez az érték egyedülálló a piacon, és legalább egyenértékű bármely üvegezett toló-, vagy felnyíló ajtóval. 

 

Beépítés, szerviz: saját fejlesztésű rendszereink esetében nagy hangsúlyt fektetünk a költséghatékonyságra, melynek keretén belül a  tolóajtónk is átszerelhető, utólag állítható és könnyen szervizelhető. Beszerelése nem túlzottan időigényes, a munkálatok akár az irodai élet megzavarása nélkül elvégezhetőek. 

 

Prémium minőség: a hanggátló üveg tolóajtónk fejlesztésekor elismerten magas minőségű alkatrészeket használtunk, így a végeredmény egy abszolút prémiumkategóriás termék lett. 

 

Elérhetőség

Innovatív termékünket részben a piacon felmerülő folyamatos igény kielégítésére fejlesztettük ki, így a hanggátló üveg tolóajtót már most nagy érdeklődés övezi mind a magyar beruházók és tervezők körében, mind az export partnereink oldaláról. Büszkék vagyunk rá, hogy egy ilyen összetettségű magyar fejlesztést tudtunk megvalósítani, magyar szakemberek közreműködésével!

 

A termék 2022 decemberétől előrendelhető és 2023 márciusától kerülnek leszállításra az első megrendelések. 

 

2023 közepéig várhatóan a gipszkarton falnyílásba szerelhető verziónk, majd a tömör HPL felületű verziónk is debütálni fog.

Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3521 Miskolc, Miskolci u.
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00