3800 Szikszó, Ipari Park +36 46 / kattintson kattintson

Üvegajtók, tömörajtók és ajtó megoldások térelválasztó rendszerekhez, a SIMO GROUP-tól

Termék

SIMO Doors | üvegajtók térelválasztó üvegfal rendszerekhez

Ajánlatkérés

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kollégáink hamarosan felkeresnek megadott elérhetőségeden!

SIMO Doors | üvegajtók térelválasztó üvegfal rendszerekhez

Gyártó
SIMO GROUP
Hanggátlás
Közepes hanggátlás: Rw= 32 - 42 dB
Kategória
Faltípus
Egyrétegű üvegfal rendszerek, Kétrétegű üvegfal rendszerek
Keretes / látszóbordás üvegfal rendszerek, Keretmentes / bordamentes üvegfal rendszerek
Fix válaszfal rendszerek
AJÁNLATKÉRÉS

További információk

Rétegrendek
Edzett üvegezés
10 mm ESG
Laminált biztonsági üvegezés
5.5 VSG PVB, 6.6 VSG PVB
Hanggátló fóliával ellátott üvegezés
5.5 / 6.6 / 8.8 VSG SC, SR, SI
Felületek
Alumínium (alapfelszereltség)
igény szerinti RAL színre történő porfestés, prémium struktúr felülettel
Alumínium (egyedileg kérhető)
igény szerinti RAL színben: fényes, selyem és matt felületben; különböző Eloxált alumínium felületek
Üveg (alapfelszereltség
víztiszta üvegezés
Üveg (egyedileg kérhető)
savmart üveg; anyagában színezett üveg; színes fóliával laminált VSG üvegezés
Okosfólia
gombnyomásra tejüvegre hasonlító felület
Tervdokumentáció
Alapszolgáltatásaink közé tartozik 2D és 3D tervdokumentáció készítése, mely elfogadásával indítjuk a gyártást. Egyedi igény esetén fotorealisztikus látványtervek is készülhetnek.
Garancia
3 év alap gyártói garancia mely kiegészíthető 5 évre, továbbá 10 év garancia kérhető az átszerelhetőségre.
Gyártás
Üzemi körülmények között megmunkált és előkészített szerkezet. Minden alumínium profil automatizált gépsoron előre gyártva. Az ajtólapok minden esetben szerkezetkészen kerülnek kiszállításra, míg a vasalatok helyszínen kerülnek rögzítésre.
Formatervezés
Jövőbetekintő formatervezés. Piacvezető belsőépítészek javaslatinak megfelelő kialakítások. Keskeny, egymással összhangban lévő keretek. Párhuzamos áramvonalak. Minimális letörések, lekerekítések és rádiuszok. Keskeny, párhuzamos fugák.
Funkciós előnyök
A különböző ajtó és ajtótok szerkezetek tökéletesen kombinálhatók egymással, így az ajtólapok fajtájának utólagos cseréje is kivitelezhető. A 3D pántrendszerek nyújtotta állítási lehetőségek nagyfokú rugalmasságot és pontos illeszkedést eredményeznek. Legtöbb ajtóhoz társítható automataküszöb, ami biztosítja az ideális hanggátlást.
Minőség
A Prémium kategóriás végterméket az egyedülálló előregyártás garantálja, ami CNC vezérlésű korszerű megmunkáló gépeknek köszönhető. Tizedmilliméter pontos szögek, vágások, marások és illesztések. Legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelő kötőelemek és vasalatok garantálják az időtállóságot. A szerkezet teljes mértékben alumínium profilokból áll, így tökéletes illeszkedések érhetők el, továbbá a rendszer legtöbb alkatrésze környezetkímélő és újrahasznosítható. Maximális üzemi előkészítés, minimális helyszíni barkácsolás.
Szerelés / helyszíni kivitelezés
Rendszereink helyszíni szerelése precízebb és kevesebb időt vesz igénybe a megszokottnál. Ez köszönhető az előregyártott alkatrészeinknek, professzionális gyártmányterveinknek, továbbá a jólképzett és tapasztalt nyugateurópai színvonalat képviselő szerelőcsapatunknak.

Ajtómegoldások egy- és kétrétegű üvegfal rendszerekhez, keretes/látszóbordás vagy keret- és bordamentes kivitelben kiváló ár-érték arányban.

Saját fejlesztésű SIMO Doors térleválasztó falrendszerekbe integrálható ajtóink sokoldalú megoldást nyújtanak, legyen szó egyrétegű üvegajtóról, tömör (teli) ajtóról vagy alumíniumkeretes üvegajtóról.

 

A SIMO Doors ajtók típusai:

•    Egyrétegű edzett üvegajtó
•    Alumíniumkeretbe foglalt, egyrétegű üvegajtó
•    Alumíniumkeretbe foglalt, kétrétegű üvegajtó
•    Falc nélküli tömör ajtó
•    Falcolt tömör ajtó
•    Üveg tolóajtó
•    Tömör tolóajtó
 

 

SIMO Doors üvegajtók és egyéb ajtó megoldások térelválasztó üvegfalakhoz

Saját fejlesztésű SIMO Doors térelválasztó üvegfalakba, falrendszerekbe integrálható üvegajtóink és tömör (teli) ajtóink sokoldalú megoldást nyújtanak megrendelőink számára. Ajtóink kompatibilisek minden SIMO térelválasztó rendszerrel, melyek elengedhetetlenek a személyre szabott térelválasztó megoldások kialakításához. Üvegajtóink mellett tömör ajtó, alumíniumkeretes üvegajtó is választható a felmerülő igények alapján.

 

A SIMO Doors üvegajtók, tömör (teli) ajtók tulajdonságai

A SIMO Doors ajtótípusaink valamennyi SIMO falrendszerrel kompatibilisek: magasabb hanggátlási igény esetén alumíniumkeretes üvegajtókkal, vagy falc nélküli és falcolt tömör (teli) ajtókkal; alacsonyabb hanggátlási igény esetén pedig egyrétegű edzett üvegajtókkal, tömör (teli) és üveg tolóajtókkal. Így egyes ajtók esetén akár 41 dB hanggátlás is elérhető.

 

Ajtóink alap esetben sztenderd méretekben elérhetők, de egyedi méretezés is megvalósítható. Az alumínium ajtótokok és ajtókeretek saját gyártóüzemünkben történő CNC megmunkálása biztosítja az egyedülálló minőséget és a költséghatékonyságot. 
 

 

A SIMO Doors üvegajtók, tömör (teli) ajtók esztétikai tulajdonságai

A SIMO Doors üvegajtó és tömör (teli) ajtó rendszerek jövőbe tekintő formatervezése miatt minden SIMO térelválasztó falrendszerhez tökéletesen illeszkednek, valamint igény szerint technikai panellel is kiegészíthetők, vagy okosfóliával, reluxával is rendelhetők. 

 

Az alumínium ajtótokokat és ajtókereteket az alapfelszereltség részeként prémium struktúr porfestéssel látjuk el – választott RAL színben, továbbá igény esetén selyem, matt, vagy eloxált kivitelben is készülhetnek. Az üvegajtók üvegfelületei esetében szintén változatos megoldásokat kínálunk: a víztiszta üvegezés mellett választható savmart üvegezés, anyagában színezett üvegezés vagy színes fóliával laminált VSG üvegezés. 
 

A SIMO Doors üvegajtók, tömör (teli) ajtók minőségi tulajdonságai

A SIMO Doors üvegajtók, tömör (teli) ajtók fejlesztésekor 100%-ban a magyar piaci igényeket tartottuk szem előtt, ezért az egyedülálló ár-érték arányt és a kompromisszummentességet helyeztük középpontba. Ajtóink prémium alapanyagokból, speciális ajtóvasalatokkal biztosítják a funkcionalitást és a minőséget.

 

További információk:

Ajtómegoldások egy- és kétrétegű üvegfal rendszerekhez, keretes/látszóbordás vagy keret- és bordamentes kivitelben kiváló ár-érték arányban, gyors szerelési határidővel

Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3800 Szikszó, Ipari Park
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00