Budapest, Miskolc, Újsolt +36 46 / kattintson kattintson

Üvegfal rendszerek | SIMO GROUP magyar gyártású üvegfalak, üveg térelválasztó falak

Termékkategória

SIMO GROUP | magyar gyártású térelválasztó üvegfalrendszerek

Típus vagy Kategória

  • Rétegrendek
  • Látszóbordás / bordamentes
  • Fix fal / mozgatható fal
  • Hanggátlás

Ajánlatkérés

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kollégáink hamarosan felkeresnek megadott elérhetőségeden!

SIMO GROUP | magyar gyártású térelválasztó üvegfalrendszerek

Cégünk elhivatottan keresi a legjobb, testreszabott megoldásokat az üvegfalak és térelválasztó rendszerek területén. A SIMO GROUP magyar gyártású üvegfalai a hazai- és külföldi megrendelők igényei alapján egyedi fejlesztés eredményeként prémium megoldásokkal szolgálja ki ügyfeleit. Üvegfal rendszereink hazánkban az egyik legjobb ár-érték aránnyal bíró termékcsoportként, minden igénynek megfelelő megoldást biztosítanak.

 

A SIMO üvegfal rendszerek előnyei

Üvegfal rendszerek, magyar gyártótól

Ki ismerhetné jobban a hazai piac igényeit, mint a hazai piacon tevékenykedő vállalatok? A SIMO üvegfal rendszereket Magyarországon, magyar igényekre fejlesztve, magyar kollégák közreműködésével, minőségi alapanyagokból gyártjuk – ezzel biztosítva, hogy megrendelőink pontosan azt kapják, amire szükségük van. 

 

Üvegfal rendszerek moduláris elemekből

Előgyártott moduláris tömör- és üvegfal elemeink magasabbra emelik hazánk térelválasztási kultúráját, mely felzárkózást egyértelműen az előre gyártott prémium minőségű üvegfalak, továbbá a sérülésmentesen és gyorsan átépíthető térelválasztó rendszerek jelentik, a „dobozos” üvegfal rendszerekkel szemben. 

 

Prémium minőségű üvegfal rendszerek, elérhető áron

A SIMO magyar piacra fejlesztett térelválasztó- és üvegfal rendszerei egyedülálló ár-érték aránnyal bírnak, amely azonban nem követel meg semmilyen kompromisszumot a megrendelő részéről. Üvegfalaink megtervezésekor a hazai igények figyelembevételével végeztük a fejlesztéseket, így biztosítva a versenyképes piaci pozíciót, minden igényt kielégítő termékpalettát és a kedvező árat.

 

SIMO üvegfal- és térelválasztó rendszerek: prémium termék, testreszabott szolgáltatásokkal

A SIMO GROUP immáron több, mint 10 éve ismert és elismert szereplője az üvegfal- és térelválasztó rendszerek piacának, amely tapasztalati háttérnek köszönhetően 2016-ban saját termékpaletta gyártásába kezdett a tömör- és üvegfalak területén. A SIMO üvegfal rendszerek fejlesztésekor célunk a német minőség és a magyar leleményesség ötvözése során egy olyan termékpaletta kifejlesztése és forgalmazása, amely 100%-ban a magyar piaci igényeket fedi le, elérhető áron, de kompromisszumok nélkül.

 

Előnyök, amelyeket a SIMO GROUP üvegfal rendszerei kínálnak

  • Prémium minőségű üvegfal rendszerek
  • Rugalmas ügyintézés, rövid határidők az üvegfal megrendelésétől a kivitelezésig
  • Az üvegfal sérülésmentes és költséghatékony átszerelhetősége
  • Előnyös garanciális feltételek üvegfalaink esetében
  • Egyedülálló hangszigetelési lehetőségek üvegfalaink esetében
  • Kisebb- és nagyobb üvegfal projektekre specializálódott csapat

 

Kiemelkedő, prémium minőségű üvegfalak, tömörfalak a magyar igényeknek megfelelően

Üvegfalaink fejlesztésekor célunk egy olyan termékpaletta kifejlesztése volt, amely prémium minőségben, elérhető áron képes kiszolgálni megrendelőinket – maximálisan a hazai igényekre szabva. Saját gyártású üvegfal termékcsoportunk nagyrésze teljesen alumíniumból készül, a magas minőséget az alumínium szálprofilok tized milliméter pontossággal történő feldolgozásával érjük el. 

 

Rugalmas ügyintézés, rövid határidők az üvegfal gyártási- és szerelési folyamatában

Üvegfal rendszereink esetében megrendelőinket végig kísérjük a teljes folyamaton: a látványtervezéstől az utolsó mozzanatokig. Rendkívül fontosnak tartjuk az üvegfal- és térelválasztó rendszerek prémium minőségén túl a szolgáltatás minőségét is. Csapatunk külön iparágként kezeli az üvegfal rendszerek beépítését és szerelését: ezekre külön adminisztrációs és menedzsment csapatokat tartunk fenn a minél rugalmasabb ügyintézés érdekében. Az üvegfal rendszerek megrendelése esetében a rövid határidőket hazai székhelyünk biztosítja, ügyfeleinknek nem kell a beszállításra várakozni – így a vállalt szállítási- és átadási határidőket üvegfal rendszereink esetében gondosan betartjuk. 

 

Az üvegfalak sérülésmentes és költséghatékony átszerelhetőségének biztosítása

Magas minőségű alapanyagokból készült üvegfal rendszereink az átadást követően bármikor átszerelhetők, ha a vevői igények megváltoznak az évek során. Az üvegfal rendszerek mobilitása, átszerelhetősége költséghatékony munkafolyamatokat eredményez, hiszen az esetleges változásokat is lekövethetjük velük. 

 

Előnyös garanciális feltételek üvegfal rendszereink terén

Kiemelt fontossággal kezeljük az esetlegesen felmerülő garanciális problémákat üvegfal termékeink esetében. Hazai telephelyünk és erre specializálódott munkatársaink készséggel állnak rendelkezésre – hiszen számunkra a legfontosabb, hogy ügyfeleink elégedetten használhassák üvegfal rendszereinket!

 

Valós, magas színtű tapasztalatok és eredmények a hanggátlás optimalizálásának terén üvegfalaink esetében

A hanggátlás rendkívül fontos tényező az üvegfalak terén, amely a legtöbb megrendelésünknél igényként merül fel. Egyedülálló, az üvegfalak hangszigetelését kimagaslóan támogató ajtórendszereink kiváló megoldást biztosítanak a hangszigetelés területén.

 

Kisebb- és nagyobb projektekre specializálódott csapatok az üvegfal rendszerek építésének területén

A piaci igényeket ismerve pontosan tudjuk, hogy mekkora különbség lehet egy kisebb projekt felmerülő igényei, és egy nagyvolumenű projekt kivitelezése során. Éppen ezért az üvegfalak telepítésekor a projekt méretétől függően állítjuk össze a kivitelező csapatot.

Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3521 Miskolc, Miskolci u.
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00