Budapest, Miskolc, Újsolt +36 46 / kattintson kattintson

Irodai üvegfal, SIMO Blade térelválasztó üvegfal rendszerek irodai felhasználásra

Termék

SIMO Economic | Kétrétegű üvegfal rendszerek keretes/látszóbordás kivitelben

Ajánlatkérés

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kollégáink hamarosan felkeresnek megadott elérhetőségeden!

SIMO Economic | Kétrétegű üvegfal rendszerek keretes/látszóbordás kivitelben

Gyártó
SIMO GROUP
Hanggátlás
Magas hanggátlás: Rw= 42 - 52 dB
Kategória
Faltípus
Kétrétegű üvegfal rendszerek, Tömörfal (telifal)
Keretes / látszóbordás üvegfal rendszerek
Fix válaszfal rendszerek
AJÁNLATKÉRÉS

További információk

Rétegrendek
Edzett üvegezés
4 mm ESG, 5 mm ESG, 6 mm ESG, 8 mm ESG
Laminált biztonsági üvegezés
3.3 VSG PVB, 4.4 VSG PVB
Hanggátló fóliával ellátott üvegezés
3.3 vagy 4.4 VSG SC, SR, SI
Üveg-/Elemcsatlakozások
Normál
keretezett elemek összeillesztése
T-csatlakozás
1.alumínium oszlop; 2. keret nélküli, üvegezett csatlakozás
Sarokcsatlakozás
1. alumínium oszlop; 2. keret nélküli, üvegezett csatlakozás
Elemek mérete
Szélesség
Max. 1300 mm magasság esetén: 150 mm-től 3000 mm-ig; Max. 3200 mm magasság esetén: 150 mm-től 1300 mm-ig
Felületek
Alumínium (alapfelszereltség)
igény szerinti RAL színre történő porfestés, prémium struktúr felülettel
Alumínium (egyedileg kérhető)
igény szerinti RAL színben: fényes, selyem és matt felületben; különböző Eloxált alumínium felületek
Üveg (alapfelszereltség
víztiszta üvegezés
Üveg (egyedileg kérhető)
savmart üveg; anyagában színezett üveg; színes fóliával laminált VSG üvegezés
Okosfólia
gombnyomásra tejüvegre hasonlító felület
Látható keretek méretei
Lábazati profil
50 mm
Mennyezeti profil
50 mm
Falvégződés profil
50 mm
Felhasználható ajtók
Egyrétegű edzett üvegajtó
Alumíniumkeretbe foglalt, egyrétegű üvegajtó
Alumíniumkeretbe foglalt, kétrétegű üvegajtó
Falz nélküli tömör ajtó
Falcolt tömör ajtó
Üveg tolóajtó
Tömör tolóajtó
Átszerelhetőség
Sérülésmentesen és költséghatékonyan átszerelhető
Kompatibilitás
Minden SIMO rendszerrel kombinálható
Tervdokumentáció
Alapszolgáltatásaink közé tartozik 2D és 3D tervdokumentáció készítése, mely elfogadásával indítjuk a gyártást. Egyedi igény esetén fotorealisztikus látványtervek is készülhetnek.
Garancia
3 év alap gyártói garancia mely kiegészíthető 5 évre, továbbá 10 év garancia kérhető az átszerelhetőségre.
Gyártás
Üzemi körülmények között keretezett üvegelemek. Minden alkatrész automatizált gépsoron előre gyártva.
Formatervezés
Jövőbetekintő formatervezés. Piacvezető belsőépítészek javaslatinak megfelelő kialakítások. Keskeny, egymással összhangban lévő keretek. Párhuzamos áramvonalak. Minimális letörések, lekerekítések és rádiuszok. Keskeny, párhuzamos fugák.
Funkciós előnyök
Az előre keretezett elemeknek köszönhetően gyorsan be - és kiszerelhető. Rétegek között előre tisztított, így a pór és nehezen észrevehető szennyeződések nem okoznak későbbi kellemetlenséget. Magas fokú állíthatóság ,azaz hibaelnyelő képesség a kapcsolódó szerkezetekkel szemben.
Minőség
A Prémium kategóriás végterméket az egyedülálló előregyártás garantálja, ami CNC vezérlésű korszerű megmunkáló gépeknek köszönhető. Tizedmilliméter pontos szögek, vágások, marások és illesztések. Az előregyártott elemek minősége szállítás előtt ellenőrizhető. Az üvegek közötti portalanítás és tisztítás üzemi körülmények között történik. Legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelő kötőelemek és vasalatok garantálják az időtállóságot. A szerkezet teljes mértékben alumínium profilokból áll, így tökéletes illeszkedések érhetők el, továbbá a rendszer legtöbb alkatrésze környezetkímélő és újrahasznosítható. Maximális üzemi előkészítés, minimális helyszíni barkácsolás.
Szerelés / helyszíni kivitelezés
Rendszereink helyszíni szerelése precízebb és kevesebb időt vesz igénybe a megszokottnál. Ez köszönhető az előregyártott alkatrészeinknek, professzionális gyártmányterveinknek, továbbá a jólképzett és tapasztalt nyugateurópai színvonalat képviselő szerelőcsapatunknak.

Kétrétegű üvegfal rendszerek keretes/látszóbordás kivitelben prémium minőségben, kiváló ár-érték aránnyal. 

Saját fejlesztésű SIMO Economic irodai üvegfal rendszerünk kiváló hanggátló funkciójával és esztétikus, keretes/látszóbordás megjelenésével tökéletes megoldást nyújt irodai vagy más környezetbe egyaránt. 

 

Az alumínium profilszerkezet CNC előre gyártással történő megmunkálása egyedülálló minőséget biztosít. A szerkezet bármilyen RAL színnel rendelhető selyem, matt vagy strukturált felülettel.

 

SIMO Economic irodai üvegfal rendszerek

Saját fejlesztésű SIMO Economic irodai üvegfal rendszerünket minden tekintetben a hazai igényekhez igazítottuk. Az alumínium profilszerkezet CNC előre gyártással történő megmunkálása egyedülálló minőséget biztosít a piacon, melyhez nagyban hozzájárul az üzemünkben történő előre keretezés és a két üvegréteg közötti felületek tisztítása. Előre gyártott elemeink további tulajdonságai a kitűnő hanggátlás mellett a páratlanul keskeny keretezés és a figyelemre méltó ár-érték arány.

 

A SIMO Economic irodai üvegfal rendszerek tulajdonágai

A SIMO Economic falrendszer valamennyi SIMO Doors ajtótípussal szerelhető: magasabb hanggátlási igény esetén alumíniumkeretes üvegajtókkal, vagy falc nélküli és falcolt tömör (teli) ajtókkal; alacsonyabb hanggátlási igény esetén pedig egyrétegű edzett üvegajtókkal, tömör (teli) és üveg tolóajtókkal.

 

A SIMO Economic irodai üvegfalak esztétikai tulajdonságai 

A SIMO Economic irodai üveg- és tömörfal (telifal) rendszer kifejlesztésekor a jövőbetekintő formatervezést tartottuk szem előtt. A keskeny, egymással összhangban lévő keretek a lehető leginkább letisztult és modern irodai üvegfal látványát nyújtják.


Az irodai üvegfal rendszer alumínium szerkezetből, üvegfelületből és – opcionálisan – tömör felületből kombinálható, amelyeknek köszönhetően a térelválasztó rendszer az irodai környezet mellett tökéletesen illeszkedik bármely típusú belső térbe, legyen szó klasszikus vagy modern belső kialakításról.


Irodai üvegfalaink alumínium szerkezeteit a megrendelői igény alapján bármely RAL színre történő porfestéssel látjuk el, alapfelszereltség részeként prémium struktúr felülettel, vagy igény esetén selyem, matt, vagy eloxált kivitelben. Az üvegfelületek esetében szintén változatos megoldásokat kínálunk: a víztiszta üvegezés mellett választható anyagában színezett üvegezéssel, színes fóliával laminált VSG üvegezéssel, vagy savmart üvegezéssel gyártott irodai üvegfal. A belátásgátlás innovatív megoldásaként gombnyomásra opálosodó okosfóliával vagy a két üvegréteg között elhelyezett elektromos reluxával állunk megrendelőink rendelkezésére.

 

Kiknek ajánljuk a SIMO Economic irodai üvegfalakat, tömörfalakat? 

A SIMO Economic térelválasztó üvegfal és tömörfal (telifal) rendszerek ideális választás azon ügyfeleink számára, akik magas minőségű térelválasztó megoldást keresnek kiváló ár-érték arányban. Az üveg- és tömör (teli) felületek kombinálhatóságának köszönhetően remek döntés olyan zárt tárgyalók és irodák kialakításához, ahol a magas hanggátlás mellett fontos szempont a térelválasztó falrendszerek igény szerinti függőleges továbbá vízszintes tagolása, esztétikusan és praktikusan.

 

További információk:

Kétrétegű üvegfal rendszerek keretes/látszóbordás kivitelben prémium minőségben, kiváló ár-érték aránnyal egyenesen a magyar gyártótól, rövid határidőkkel.

Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3521 Miskolc, Miskolci u.
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00