Budapest, Miskolc, Újsolt +36 46 / kattintson kattintson

SIMO Blade üvegfal árak, térelválasztó üvegfal rendszerek

Termék

SIMO Blade | Kétrétegű üvegfal rendszerek keret- és bordamentes kivitelben

Ajánlatkérés

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kollégáink hamarosan felkeresnek megadott elérhetőségeden!

SIMO Blade | Kétrétegű üvegfal rendszerek keret- és bordamentes kivitelben

Gyártó
SIMO GROUP
Hanggátlás
Magas hanggátlás: Rw= 42 - 52 dB
Kategória
Faltípus
Kétrétegű üvegfal rendszerek
Keretmentes / bordamentes üvegfal rendszerek
Fix válaszfal rendszerek
AJÁNLATKÉRÉS

További információk

Rétegrendek
Edzett üvegezés
8 mm ESG, 10 mm ESG, 12 mm ESG
Laminált biztonsági üvegezés
4.4 VSG PVB, 5.5 VSG PVB, 6.6 VSG PVB
Hanggátló fóliával ellátott üvegezés
4.4 / 5.5 / 6.6 VSG SC, SR, SI
Üveg-/Elemcsatlakozások
Normál
üvegelemek közötti áttetsző profillal
T-csatlakozás
üvegelemek közötti áttetsző profillal
Sarokcsatlakozás
üvegelemek közötti áttetsző profillal
Elemek mérete
Szélesség
Max. 1300 mm magasság esetén: 150 mm-től 3000 mm-ig; Max. 3200 mm magasság esetén: 150 mm-től 1300 mm-ig
Felületek
Alumínium (alapfelszereltség)
igény szerinti RAL színre történő porfestés, prémium struktúr felülettel
Alumínium (egyedileg kérhető)
igény szerinti RAL színben: fényes, selyem és matt felületben; különböző Eloxált alumínium felületek
Üveg (alapfelszereltség
víztiszta üvegezés
Üveg (egyedileg kérhető)
savmart üveg; anyagában színezett üveg; színes fóliával laminált VSG üvegezés
Okosfólia
gombnyomásra tejüvegre hasonlító felület
Látható keretek méretei
Lábazati profil
35 mm
Mennyezeti profil
35 mm
Falvégződés profil
35 mm
Felhasználható ajtók
Egyrétegű edzett üvegajtó
Alumíniumkeretbe foglalt, egyrétegű üvegajtó
Alumíniumkeretbe foglalt, kétrétegű üvegajtó
Falz nélküli tömör ajtó
Falcolt tömör ajtó
Üveg tolóajtó
Tömör tolóajtó
Átszerelhetőség
Átszerelhető. A sérülésmentesség és költséghatékonyság nem garantálható.
Kompatibilitás
Minden SIMO rendszerrel kombinálható
Tervdokumentáció
Alapszolgáltatásaink közé tartozik 2D és 3D tervdokumentáció készítése, mely elfogadásával indítjuk a gyártást. Egyedi igény esetén fotorealisztikus látványtervek is készülhetnek.
Garancia
3 év alap gyártói garancia mely kiegészíthető 5 évre, továbbá 10 év garancia kérhető az átszerelhetőségre.
Gyártás
Üzemi körülmények között megmunkált és előkészített szerkezet. Minden alumínium profil automatizált gépsoron előre gyártva.
Formatervezés
Jövőbetekintő formatervezés. Piacvezető belsőépítészek javaslatinak megfelelő kialakítások. Keskeny, egymással összhangban lévő keretek. Egybefüggő hatású üvegfelületek. Párhuzamos áramvonalak. Minimális letörések, lekerekítések és rádiuszok. Keskeny, párhuzamos fugák.
Funkciós előnyök
A négyrészes profilszerkezet nyújtja a gyors és pontos beépíthetőséget és biztosítja a magas fokú állíthatóságot, azaz hibaelnyelő képességet a kapcsolódó szerkezetekkel szemben.
Minőség
A Prémium kategóriás végterméket az egyedülálló előregyártás garantálja, ami CNC vezérlésű korszerű megmunkáló gépeknek köszönhető. Tizedmilliméter pontos szögek, vágások, marások és illesztések. Legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelő kötőelemek és vasalatok garantálják az időtállóságot. A szerkezet teljes mértékben alumínium profilokból áll, így tökéletes illeszkedések érhetők el, továbbá a rendszer legtöbb alkatrésze környezetkímélő és újrahasznosítható. Maximális üzemi előkészítés, minimális helyszíni barkácsolás.
Szerelés / helyszíni kivitelezés
Rendszereink helyszíni szerelése precízebb és kevesebb időt vesz igénybe a megszokottnál. Ez köszönhető az előregyártott alkatrészeinknek, professzionális gyártmányterveinknek, továbbá a jólképzett és tapasztalt nyugateurópai színvonalat képviselő szerelőcsapatunknak.

Kétrétegű üvegfal rendszerek keret- és bordamentes kivitelben prémium minőségben, kiváló ár-érték aránnyal. 

Saját fejlesztésű SIMO Blade üvegfal rendszerünk egybefüggő üvegfelületeinek köszönhetően tökéletes esztétika és kiváló hangszigetelés érhető el.

 

Alumínium profilszerkezet CNC előre gyártással történő megmunkálása egyedülálló minőséget biztosít. A szerkezet bármilyen RAL színnel rendelhető selyem, matt vagy strukturált felülettel.

 

A rendszer különösen alkalmas különálló, zárt terek kialakítására, például vezetői irodák és tárgyalók.

 

 

A SIMO Blade térelválasztó üvegfal rendszerek tulajdonságai 

A Blade rendszer alumínium profilszerkezetének CNC megmunkálással történő előkészítése egyedülálló minőséget biztosít. A keret és bordamentes kétrétegű térelválasztó üvegfalaink 8-12 mm vastagságú, ESG, VSG és hanggátló VSG üvegezéssel készülhetnek, melyeknek köszönhetően magas hanggátlás is elérhető. Az akár 41-51 dB hangszigetelésű térelválasztó üvegfal rendszerhez akár 41 dB hangszigetelésű üvegajtó is társítható, de kompatibilis a SIMO Doors más termékeivel: keret nélküli üvegajtóval, alumíniumkeretes üvegajtóval és tömör ajtóval egyaránt – valamint lehetőségként technikai panellel és egyéb SIMO falrendszerekkel is kombinálható. 

 

Az üvegfelületek esetében szintén változatos megoldásokat kínálunk: a víztiszta üvegezés mellett választható anyagában színezett üvegezéssel, színes fóliával laminált VSG üvegezéssel, vagy savmart üvegezéssel gyártott irodai üvegfal. A belátásgátlás innovatív megoldásaként gombnyomásra opálosodó okosfóliával vagy a két üvegréteg között elhelyezett elektromos reluxával állunk megrendelőink rendelkezésére.

 
A Blade üvegfal árak meghatározásakor fontos tényező többek között a versenyképesség, a költséghatékonyság és hogy a legtöbb vállalkozás számára elérhetővé tegyük az üvegfal rendszerünket. Termékeink gyártási folyamatainak legnagyobb részét saját üzemünkben végezzük, ami szintén hozzájárul az ellenőrzött minőséghez, a rövid szállítási határidőkhöz és az üvegfal árak kedvező alakulásához.
 

A hazai igények alapján kialakított üvegfal termékeink fejlesztésekor lényeges szempont volt az elemek igény szerinti méretezésének lehetősége és a rendszerek átépíthetősége, valamint a szerkezetek gyors helyszíni szerelhetősége. 

 

SIMO Blade térelválasztó üvegfal rendszereink esztétikai tulajdonságai

A SIMO Blade kétrétegű térelválasztó üvegfal rendszerünk az esztétikum és praktikum kiváló ötvözete. Mint az egyik legnagyobb üvegfelületeket biztosító üvegfal rendszer, kifejezetten alkalmas letisztult terek és modern irodai környezet kialakítására, amellett, hogy a kétrétegű üvegfal mivolta révén hangszigetelő tulajdonsága is kimagasló.

 

Irodai üvegfalaink alumínium szerkezeteit a megrendelői igény alapján bármely RAL színre történő porfestéssel látjuk el, alapfelszereltség részeként prémium struktúr felülettel, vagy igény esetén selyem, matt, vagy eloxált kivitelben. Az üvegfelületek esetében szintén változatos megoldásokat kínálunk: a víztiszta üvegezés mellett választható savmart üvegezéssel, anyagában színezett üvegezéssel vagy színes fóliával laminált VSG üvegezéssel gyártott irodai üvegfal.

 

Kinek ajánljuk a SIMO Blade térelválasztó üvegfal rendszert? 

A SIMO Blade kétrétegű üvegfal rendszer ideális választás azon ügyfeleink számára, akik magas minőségű térelválasztó megoldást keresnek kiváló ár-érték arányban. Remek döntés olyan zárt tárgyalók és irodák kialakításához, ahol a magas hanggátlás mellett fontos szempont a minél nagyobb üvegfelület, ezáltal minél több fény átengedése.

 

További információk: 

 

 

Kétrétegű üvegfal rendszerek keret- és bordamentes kivitelben prémium minőségben, kiváló ár-érték aránnyal egyenesen a magyar gyártótól, rövid határidővel.

Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3521 Miskolc, Miskolci u.
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00