Budapest, Miskolc, Újsolt +36 46 / kattintson kattintson

FECOtür térelválasztó ajtók tömör és üveg kivitelben

Termék

FECOtür | térelválasztó ajtók

Ajánlatkérés

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kollégáink hamarosan felkeresnek megadott elérhetőségeden!

FECOtür | térelválasztó ajtók

Gyártó
FECO
Hanggátlás
Magas hanggátlás: Rw= 42 - 52 dB
Kategória
Faltípus
Egyrétegű üvegfal rendszerek, Kétrétegű üvegfal rendszerek
Keretes / látszóbordás üvegfal rendszerek, Keretmentes / bordamentes üvegfal rendszerek
Fix válaszfal rendszerek
AJÁNLATKÉRÉS

További információk

Rétegrendek
Edzett üvegezés
5 mm ESG, 6 mm ESG, 8 mm ESG, 10 mm ESG
Laminált biztonsági üvegezés
3.3 VSG PVB, 4.4 VSG PVB, 5.5 VSG PVB
Hanggátló fóliával ellátott üvegezés
3.3 / 4.4 / 5.5 VSG SC, SR, SI
Tömör ajtók
Üreges forgácslap betét; Hanggátló térkitöltő betét
Elemek mérete
Szélesség
Egyszárnyú: 700 - 1000 mm; Kétszárnyú: 1200 - 2000 mm
Magasság
Egyszárnyú: legfeljebb 2800 mm; Kétszárnyú: legfeljebb 3800 mm
Felületek
Alumínium (alapfelszereltség)
igény szerinti RAL színre történő porfestés, prémium struktúr felülettel
Alumínium (egyedileg kérhető)
igény szerinti RAL színben: fényes, selyem és matt felületben; különböző Eloxált alumínium felületek
Üveg (alapfelszereltség
víztiszta üvegezés
Üveg (egyedileg kérhető)
savmart üveg; anyagában színezett üveg; színes fóliával laminált VSG üvegezés
Okosfólia
gombnyomásra tejüvegre hasonlító felület
Tömör felületek (alapfelszereltség)
20 féle alap dekor felület
Tömör felületek (egyedileg kérhető)
bármely európai gyártó, bármely dekor vagy furnérozott felülete
Felhasználható ajtók
Egyrétegű edzett üvegajtó
Alumíniumkeretbe foglalt, egyrétegű üvegajtó
Alumíniumkeretbe foglalt, kétrétegű üvegajtó
Tömör ajtók
Átszerelhetőség
Sérülésmentesen és költséghatékonyan átszerelhető
Kompatibilitás
Minden FECO rendszerrel kombinálható
Tervdokumentáció
Alapszolgáltatásaink közé tartozik a tervdokumentáció készítése, mely elfogadásával indítjuk a gyártást. Egyedi igény esetén fotorealisztikus látványtervek is készülhetnek.
Garancia
3 év alap gyártói garancia mely kiegészíthető 5 évre, továbbá 10 év garancia kérhető az átszerelhetőségre.
Gyártás
Üzemi körülmények között megmunkált és előkészített szerkezet. Minden alumínium profil automatizált gépsoron előre gyártva. Az ajtólapok minden esetben szerkezetkészen kerülnek kiszállításra, míg a vasalatok helyszínen kerülnek rögzítésre. A gyártás igény és kapacitás függvényében történhet Németországban vagy Magyarországon.
Formatervezés
Jövőbetekintő formatervezés. Keskeny, egymással összhangban lévő keretek. Párhuzamos áramvonalak. Minimális letörések, lekerekítések és rádiuszok. Keskeny, párhuzamos fugák.
Funkciós előnyök
Európa legnagyobb választéka falrendszerekhez tartozó ajtórendszerek területén. Minden igényhez megtalálható az ideális ajtórendszer. A különböző ajtó és ajtótok szerkezetek tökéletesen kombinálhatók egymással, így az ajtólapok fajtájának utólagos cseréje is kivitelezhető. A 3D pántrendszerek nyújtotta állítási lehetőségek nagyfokú rugalmasságot és pontos illeszkedést eredményeznek. Legtöbb ajtóhoz társítható automataküszöb, ami biztosítja az ideális hanggátlást.
Minőség
Kifogástalan minőség a német feco 125 éves tapasztalatának köszönhető. Prémium kategóriás végterméket az egyedülálló előregyártás garantálja, ami CNC vezérlésű korszerű megmunkáló gépekkel történik. Tizedmilliméter pontos szögek, vágások, marások és illesztések. Legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelő kötőelemek és vasalatok garantálják az időtállóságot. A rendszerek legtöbb alkatrésze környezetkímélő és újrahasznosítható. Többféle statikai, minőségirányítási, környezetvédelmi és akusztikai minősítés áll rendelkezésre. Maximális üzemi előkészítés, minimális helyszíni barkácsolás.
Szerelés / helyszíni kivitelezés
A feco endszerek helyszíni szerelése precízebb és kevesebb időt vesz igénybe a megszokottnál. Ez köszönhető az előregyártott alkatrészeknek, professzionális gyártmányterveinknek, továbbá a jólképzett és több mint 10 év tapasztalatával rendelkező, nyugateurópai színvonalat képviselő szerelőcsapatunknak.

fecotür térelválasztó ajtók: ajtómegoldások a feco rendszereihez

 

 

A fecotür termékek elengedhetetlen tartozékai a feco térelválasztó falrendszereknek, prémium minőséggel és esztétikus kialakítással valamennyi belső tér pompás kiegészítői lehetnek.

 

A fecotür térelválasztó ajtók legfontosabb tulajdonságai

A fecotür ajtók tökéletes kiegészítői a feco térelválasztó falaknak, mivel műszaki kialakításukban és esztétikumukban is illeszkednek hozzájuk. Az egy vagy két üvegréteggel rendelkező üvegajtók mellett tömör (teli) ajtólappal szerelt változatok is elérhetők kínálatunkban. Az egymással kombinálható különböző típusú ajtószárnyak és ajtótokok változatos megoldást nyújtanak a feco falrendszerekhez: bármely térhez ideális hanggátlás érhető el (akár 45 dB) különböző nyitásmódokkal.

 

A fecotür ajtók a 125 éves feco vállalatra jellemző minőséggel rendelkeznek, amihez hozzájárul a korszerű gyártástechnológia és a prémium ajtóvasalatok alkalmazása.

 

Ha a térelválasztást tűzbiztonsági szempontok figyelembevételével szükséges kialakítani a fecotür egyes termékei tűzálló kivitelben is készülhetnek, akár T30 tűzvédelmi osztályig. 
 

A fecotür térelválasztó üvegajtók típusai

Az impozáns megjelenés kulcsfontosságú a feco prémium minőségű térelválasztási megoldásai között, így a fecotür termékcsoport esetében is adott. A belsőépítészet során kialakított képet a fecotür tökéletesen leköveti változatos térelválasztási ajtómegoldásaival, így megrendelőinknek sem minőségben, sem megjelenésben nem kell kompromisszumot kötniük. 

 

fecotür wood –  tömör (teli) térelválasztó ajtók 

 

A fecotür wood ajtók esztétikai értékét a választható felületek fokozzák: a standard felület általában fa hatású CPL vagy HPL, de választható valódi fa furnér borítással is, így esztétikailag minden helyiségbe kiválóan illeszkedik.


 
A fecotür wood térelválasztó ajtók valamennyi feco térelválasztó rendszerrel kombinálhatóak, így akár a feco üveg térelválasztó rendszereivel is, amellyel design-t, stílust vihetünk a helyiségbe. 
 

fecotür glass – az üveg térelválasztó ajtók rendszere

 

A feco természetesen üveg térelválasztó ajtó megoldásokkal is szolgál: az egy vagy két üvegréteggel rendelkező üvegajtók széles választéka biztosítja, hogy minden megrendelőnk megtalálja a térelválasztó megoldásához tökéletesen illeszkedő ajtót mind hanggátlásban (akár 42 dB), mind esztétikumban.

 

 

Európa legnagyobb térelválasztó falrendszerekhez társítható ajtó választéka        
 

Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3521 Miskolc, Miskolci u.
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00