Budapest, Miskolc, Újsolt +36 46 / kattintson kattintson

FECOphon hangszigetelő panel, akusztikai rendszer

Termék

FECOphon | hangszigetelő panel

Ajánlatkérés

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kollégáink hamarosan felkeresnek megadott elérhetőségeden!

FECOphon | hangszigetelő panel

Gyártó
FECO
Hanggátlás
Közepes hanggátlás: Rw= 32 - 42 dB
Kategória
Faltípus
Akusztikai rendszer
Fix válaszfal rendszerek
AJÁNLATKÉRÉS

További információk

Üveg-/Elemcsatlakozások
Normál
Akusztikai elemek felhelyezhetők egyrétegű üvegfalakra, vagy kombinálhatók kétrétegű üvegfal és tömör fal rendszerekkel
Felületek
Fa akusztikus elem
bemetszett vagy perforált dekor, CPL, HPL, furnérozott vagy lakkozott felületek
Fém akusztikus elem
Perforált, RAL színskála szerinti színekre porfestett felületek
Szövet akusztikus elem
Különböző struktúrájú, mintázatú és színű szövet felületek
Tervdokumentáció
Alapszolgáltatásaink közé tartozik tervdokumentáció készítése, mely elfogadásával indítjuk a gyártást. Egyedi igény esetén fotorealisztikus látványtervek is készülhetnek.
Garancia
3 év alap gyártói garancia mely kiegészíthető 5 évre, továbbá 10 év garancia kérhető az átszerelhetőségre.
Gyártás
Minden alkatrész automatizált gépsoron előre gyártva. A gyártás igény és kapacitás függvényében történhet Németországban vagy Magyarországon.
Formatervezés
Belsőépítészek részéről közkedvelt kialakítású és jól integrálható elemek
Funkciós előnyök
Tökéletesen ízléshez és igényhez szabható. Gyorsan be- és átszerelhető falrendszerek, felületek nagy választékával. Jól kombinálhatók üveg és tömör elemekkel. Jelentősen javítják a terek akusztikáját és elősegítik a hatékony munkavégzést.
Minőség
Kifogástalan minőség a német feco 125 éves tapasztalatának köszönhető. Prémium kategóriás végterméket az egyedülálló előregyártás garantálja, ami CNC vezérlésű korszerű megmunkáló gépekkel történik. Tizedmilliméter pontos szögek, vágások, marások és illesztések. Legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelő kötőelemek és vasalatok garantálják az időtállóságot. A rendszerek legtöbb alkatrésze környezetkímélő és újrahasznosítható. Többféle statikai, minőségirányítási, környezetvédelmi és akusztikai minősítés áll rendelkezésre. Maximális üzemi előkészítés, minimális helyszíni barkácsolás.
Szerelés / helyszíni kivitelezés
A feco endszerek helyszíni szerelése precízebb és kevesebb időt vesz igénybe a megszokottnál. Ez köszönhető az előregyártott alkatrészeknek, professzionális gyártmányterveinknek, továbbá a jólképzett és több mint 10 év tapasztalatával rendelkező, nyugateurópai színvonalat képviselő szerelőcsapatunknak.

fecophon akusztikai térelválasztó rendszerek, hangelnyelő panelek

 

 

A csendes környezet nélkülözhetetlen feltétele a hatékony munkavégzésnek. Bár a FECO térelválasztó rendszerei egyenként is kiváló akusztikai tulajdonságokkal rendelkeznek, előfordul, hogy ettől is többre van szükség. Erre kínálnak megoldást a fecophon akusztikai térelválasztó rendszerei, hangelnyelő paneljei.

 

A különböző helyiségek falfelületeinek hangreflexiója következtében a hangelnyelő panelek használata az elmúlt években igencsak felértékelődött. A reverberáció csökkentése a nyugodt munkakörnyezet megteremtésének alapja, amelyet a fecophon rendszerei biztosítanak.
 
 

 

fecophone – a hangelnyelő panelek jelentősége irodai környezetben

A legtöbb irodai, oktatási és más épület esetében az álmennyezet elhagyása miatt az épület válaszfalaira hárul a hangelnyelés feladata, ezért az akusztikailag hatékony válaszfalak hatalmas jelentőséggel bírnak egy-egy épület hangzásvilágának kialakításában. 

 

A fecophon moduláris akusztikai térelválasztó rendszereinek különböző anyagokból készült (fa, fém és szövet) hangelnyelő paneljei a lyukacsos szerkezetű felületük révén kiváló hangelnyelő tulajdonságokkal bírnak. A visszhang csökkentésével a fecophon panelek hozzájárulnak a beszédhang jobb érthetőségéhez, ezáltal megkönnyítve a kommunikációt és csökkentve a hangos beszédre való igényt. 
 

fecophon hangelnyelő panelek, különböző felületekkel

A praktikum mellett a fecophon hangelnyelő panelek esetében sem kell lemondani az esztétikus, helyiségbe illeszkedő design-ról. A prémium minőségű akusztikai rendszerek három kategóriába sorolhatók attól függően, hogy a megrendelő milyen felületet preferál – és persze azokon belül is akár több száz lehetőség áll rendelkezésre. 

 

fecophon wood – fa hangelnyelő panelek, a természetes csendért

 

 

A fa meleg érzete időtálló trend az épületek belső tereinek tervezésekor, amelyhez a fecophon wood hangelnyelő panelek kiválóan illeszkednek. A fecophon wood akusztikai elemek a többi moduláris kiegészítőhöz hasonlóan bármely feco rendszerrel kompatibilisek, és készülhetnek melamin gyantabevonattal (igény szerint CPL vagy HPL), vagy akár valódi fa furnér felülettel, de festett felülettel is. 

 

fecophon metal – fém hangelnyelő panelek, a minimál stílus kedvelőinek

 

 

Elsősorban a minimál stílusú helyiségekbe ajánljuk a fecophon metal acéllemezekből készült abszorbereit, hangelnyelő paneljeit. A fém perforált felületek letisztult stílusuk mellett mágneses felületként is használhatóak.

 

fecophon fabric – szövet borítású hangelnyelő panelek

 

 

Az otthonosabb hangulat megteremtéséhez a fecophon fabric szövet hangelnyelő paneljeit ajánljuk, melyek szövet borítású fém abszorberként segítik a belső tér akusztikájának javítását. 

Falrendszerekkel kombinálható akusztikus rendszerek        
 

Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3521 Miskolc, Miskolci u.
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00