3800 Szikszó, Ipari Park +36 46 / kattintson kattintson

Az üvegfal jelentése, típusai és felhasználási felületei

SIMO

Üvegfal

Lexikon

Üvegfal


Az üvegfal jelentése

Az általunk forgalmazott üvegfalak olyan térelválasztó rendszerek, amelyek üvegből készülnek. Épített falrendszerként tökéletes megoldást nyújt olyan helyiségek számára, amelyeket a megbízó szeretne több részre tagolni, de fontos a magas fényáteresztő képesség, vagy csupán esztétikailag illeszkedik a térbe az üveg modern hatása. 

 

Milyen üvegfal típusokat ismerünk?

Az üvegfalak esetében alapvetően három kategóriát különböztetünk meg, habár kialakításukban, designelemeiben tovább is bonthatóak ezek.
A három fő kategória:
-    egyrétegű üvegfal rendszerek
-    kétrétegű üvegfal rendszerek
-    mobil üvegfal rendszerek
 

Az egyrétegű üvegfalak gyors szerelhetőségük és áruk miatt rendkívül népszerűek, míg a kétrétegű falrendszereket olyan helyiségekbe ajánljuk, ahol a magas hanggátlás is felmerül igényként. Speciális kategória a mobilfalként funkcionáló üvegfal, melynek tulajdonsága, hogy a fal elemei elhúzhatóak, így a tér igény szerint bárikor összenyitható, vagy elválasztható.

 

Kinek ajánljuk az üvegfal rendszereket?

Az általunk forgalmazott üvegfal rendszereket leggyakrabban irodaházak, irodák, és más intézmények választják az enteriőrök felosztására. Természetesen ez nem kizárólagos: az üvegfalak bármilyen helyiségben elhelyezhetőek.  
Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3800 Szikszó, Ipari Park
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00