3800 Szikszó, Ipari Park +36 46 / kattintson kattintson

Bordamentes üvegfal jelentése: mit jelent, hogy egy üvegfal bordamentes?

SIMO

Bordamentes üvegfal

Lexikon

Bordamentes üvegfal


Mit jelent, hogy egy üvegfal bordamentes, és milyen esetekben célszerű a bordamentes üvegfalak használata? Mutatjuk a legfontosabb tudnivalókat! 

 

A térelválasztó falrendszerek, kiemelten az üvegfalak egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek az építőiparban. Fényáteresztő képességének, könnyű szerelhetőségének és modern megjelenésének köszönhetően irodaházakban, középületekben egyaránt gyakran találkozhatunk ezzel a megoldással.
Az üveg térelválasztó rendszerek csoportosítása során két fontos tényezőt kell szem előtt tartanunk: az üvegrétegek számától függően megkülönböztetünk egy- és kétrétegű üvegfalakat, az alumínium keret láthatóságától függően pedig bordamentes (keretmentes) és a látszóbordás (keretes) üvegfalakat.
 

A bordamentes üvegfalak legfontosabb tulajdonságai, előnyei

A bordamentes üvegfalak esetében az üvegpaneleket tartó alumínium szerkezet gyakorlatilag láthatatlan marad: az üvegfelület keret és megszakítás nélkül kerül beépítésre. Ennek köszönhetően a bordamentes üvegfal rendszerekkel a lehető legnagyobb üvegfelületek elérésére is lehetőségünk nyílik, amely egyedülálló megjelenést kölcsönöz ezeknek a beépített falaknak. 

 

A bordamentes üvegfal térelválasztó rendszereket olyan helyiségekbe ajánljuk első sorban, ahol a letisztult megjelenés, a modern design alapvető elvárás. 
 

 
Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3800 Szikszó, Ipari Park
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00