3800 Szikszó, Ipari Park +36 46 / kattintson kattintson

Beltéri térelválasztó fal megoldások az épített falakon túl

SIMO

Beltéri térelválasztó fal

Lexikon

Beltéri térelválasztó fal


Gyakran előfordul, hogy egy-egy épületben, irodaházban megváltoznak az igények, és ezt a termek, helyiségek felosztásával is le kell követni. Erre nyújtanak megoldást a beltéri térelválasztó falrendszerek, amelyek az épített falaknál praktikusabb megoldást kínálnak. Mutatjuk, milyen lehetőségek állnak rendelkezésedre! 

 

Beltéri térelválasztó falak: az üvegfal rendszerek

A beltéri térelválasztó falak között az egyik legnépszerűbb megoldást az üvegfalak kínálják. Ezek a fényáteresztő térelválasztó megoldások letisztult, modern megjelenést, rengeteg beáramló természetes fényt, könnyű tisztíthatóságot és kezelhetőséget nyújt a megrendelők számára.


Az üvegfalak esetében az üvegpaneleket előre gyártott alumínium szerkezetbe foglalva telepítjük, minimalizálva a helyszíni szereléssel járó munkálatokat és esztétikus megjelenést biztosítva a megrendelő számára. Az üvegfal rendszerek rétegrendje, az alumínium keret láthatósága igény szerint választható. 

 

Beltéri térelválasztó falak: tömör térelválasztó rendszerek

Amennyiben egy-egy helyiséget teljes egészében kívánunk leválasztani, és átlátszatlan falrendszert álmodtunk meg, a tömör térelválasztó rendszerek nyújtanak jó megoldást. Telepítésük, és szerkezetük hasonló az üvegfal rendszerekéhez, azonban itt a falpanelek tömör kivitelezéssel készülnek. 

 

Beltéri térelválasztó falak: a mobilfal rendszerek

A beltéri térelválasztó falak egyik speciális kategóriáját képezik a mobilfal rendszerek, amelyek készülhetnek üvegből és tömörfalból egyaránt. Ezen szerkezetek különleges tulajdonsága, hogy a falpanelek itt sínes rögzítéssel kerülnek szerelésre, így a későbbiek során a változatos teremigényre is reagálhatunk velük a falpanelek elhúzásával. 
Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3800 Szikszó, Ipari Park
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00