3800 Szikszó, Ipari Park +36 46 / kattintson kattintson

Mobilfal jelentése: mit jelent a mobilfal kifejezés?

SIMO

Mobilfal

Lexikon

Mobilfal


A mobilfalak olyan praktikus és rugalmas megoldások, amelyek lehetővé teszik a területek könnyű elválasztását és átalakítását a változó igényekhez igazodva. Ezek a mozgatható falrendszerek széles körű felhasználási területeken alkalmazhatók, legyen szó irodákról, konferenciatermekről, kiállításokról vagy más közösségi terekrol. A mobilfalak kialakítása és működése lehetővé teszi a térhatékonyság növelését és az egyedi környezetek kialakítását.

 

A mobilfal jelentése

A mobilfalak, más néven mozgatható vagy térelválasztó falak, olyan szerkezetek, amelyeket könnyen mozgathatunk és elhelyezhetünk különböző pozíciókban a terület igényeinek megfelelően. Ezek a falrendszerek nem rögzülnek a padlóhoz vagy a plafonhoz, hanem sínrendszerben futnak, így egyszerűen megváltoztathatók a helyzetük vagy éppen összecsukhatók, ha nem szükségesek.

 

Milyen helyiségekben ajánljuk a mobilfalak telepítését?

Minden olyan intézményben praktikus megoldást kínálnak a mobilfalak, ahol a rugalmas elrendezés fontos szempont. Ennek megfelelően irodákban és munkahelyeken, konferencia- és rendezvénytermekben egyaránt jól szerepelhet, de kiállításokon, vásárokon is segítheti a kiállítók standjainak gyors és rugalmas kialakítását. 

 

Milyen előnyökkel bírnak a mobilfalak?

A mobilfalak lehetővé teszik az épületek és terek hatékonyabb kihasználását, mivel a területek könnyen átalakíthatók az aktuális igényekhez igazodva. Ez segít optimalizálni az elrendezést és növelni a térhatékonyságot. A falrendszerek egyszerűen és gyorsan elmozgathatóak, így az átalakítás akár pár perc alatt megtörténhet. 


Az általunk kínált mobilfalak ráadásul kizárólag felső sínen futnak, ezért elhúzott állapotban szinte láthatatlanok: nincs szükség a padlóburkolat megszakítására, vagy küszöb kialakítására. 
 
Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3800 Szikszó, Ipari Park
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00