Budapest, Miskolc, Újsolt +36 46 / kattintson kattintson

Referenciánk: Üvegfalaink az Etyeki Tüzép Irodájában

SIMO

Referenciánk: Üvegfalaink az Etyeki Tüzép Irodájában

Referenciánk: Üvegfalaink az Etyeki Tüzép Irodájában

Az Etyeki Tüzép új irodaházában mobil- és üvegfalak kialakításához kérte segítségünket a kivitelezés során.

Referenciánk: Üvegfalaink az Etyeki Tüzép Irodájában

 

Az Etyeki Tüzép Kft.

 

Az Etyeki Tüzép Kft. 2003-ban alakult, első építőanyag telepét Etyeken indította el. Azóta az építőanyag nagy- és kiskereskedelmében tevékenykedik. Köszönhetően versenyképes áraiknak és megbízható szállításaiknak, vezető szerepet vívtak ki a környező településeken, és megbecsült vállalkozásnak számítanak mind a magánépítkezők, mind a kivitelezők körében. Napjainkban már két másik telephelyen, Bicskén és Székesfehérváron is üzemeltetnek telephelyet.

 

 

Az új irodaház projektje

 

A kivitelezés során számos helyiség került kialakításra SIMO Rapid saját fejlesztésű üvegfalrendszereinkkel.  

A földszinten egy 6 fős tárgyaló került leválasztásra, keret nélküli ajtóval, az emeleten lévő teakonyha mindkét oldalán pedig egy-egy pengefal került beépítésre.

Az emeleti helyiségek kialakítását úgy tervezték meg, hogy két oldalon futnak az irodafolyosók, középre pedig a tárgyalót helyezték. Mobilfalunk a tárgyalóban került kivitelezésre, mely zárt állapotában két térré alakítja azt.

Megrendelőnknek az volt a különleges igénye, hogy az átjárón, amely az emeleti bemutató termet és irodateret köti össze, egy extra méretű tolóajtó is helyet kapjon.

 

SIMO Rapid üvegfalrendszerünk ennél a projektnél hanggátló laminált üvegezéssel került kivitelezésre, mely a zajszint csökkentésével a hatékonyabb munkavégzést teszi lehetővé a munkavállalók számára.

 

 

Az irodaház képekben

 

Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3521 Miskolc, Miskolci u.
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00