Budapest, Miskolc, Újsolt +36 46 / kattintson kattintson

Üvegfal rendszerek és a természetes fény

SIMO

Üvegfal rendszerek és a természetes fény

Üvegfal rendszerek és a természetes fény

Az irodákra napjainkban már nem csak fizikai munkatérként szükséges gondolnunk, egy modern iroda ugyanakkor megfelelő alapot teremt az optimális munkavégzéshez is, mely kialakításához üvegfalaink maximálisan hozzájárulnak.

Üvegfal rendszerek és a természetes fény

Az üveg térelválasztó rendszerek számos előnnyel rendelkeznek:

  • átláthatóságuk miatt tágas tér érzetét keltik,
  • ugyanakkor hanggátlásukkal megtartják az elkülönült terek privát szféráját,
  • modern megjelenést kölcsönöznek a beltérnek;
  • általuk rugalmasan kihasználható és átalakítható a tér;

 

 

A fenti hasznos tulajdonságokon felül üvegfalaink lehetővé teszik a természetes fény áteresztését, mely jelentősen hozzájárul a dolgozók jó hangulatának fenntartásához és produktivitásuk javításához.

 

Tanulmányok szerint a természetes fény nagy mértékben hatással van a dolgozók motivációjára, növeli a koncentrációképességet, miközben a stresszt és a fáradtságot is csökkenti. A nappali fény segít az alvás-ébrenlét ciklus szabályozásában, így közvetetten a munkavállalók jobb pihenéséhez és aktivitásához is hozzájárulhatnak üvegfal rendszereink.

 

Az irodai munka során a természetes fénnyel csökkenthető a szemfáradtság, a fejfájás, csökkennek a depresszió és szorongás tünetei, illetve gyorsabban, könnyebben történik a feladatokhoz történő alkalmazkodás. Általánosságban elmondható, hogy a természetes fény abszolút pozitív hatással bír az emberek mentális egészségére, többek között ezért is jelentenek az üveg térelválasztó rendszerek rendkívül jó megoldást az iroda kialakításában.

 

 

 

Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3521 Miskolc, Miskolci u.
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00