3800 Szikszó, Ipari Park +36 46 / kattintson kattintson

Sarokcsatlakozás jelentése térelválasztó üvegfal rendszereink esetében

SIMO

Sarokcsatlakozás

Lexikon

Sarokcsatlakozás


A modern térelválasztó rendszerek fejlesztése során számos esztétikai és praktikus szempontnak is meg kell felelnünk. Az egyik ilyen, hogy az üvegfal rendszerek a megrendelő igényeihez igazodó, akár keretmentes, áttetsző sarokcsatlakozással kerülhessenek kialakításra. Mutatjuk, mit kell tudni a sarokcsatlakozásokról a SIMO üvegfal rendszerei esetében! 

 

A belsőépítészetben felmerülő legújabb trendek új kihívásokat állítanak az üvegfal rendszerekkel szemben is. A függőleges felosztás nélküli, azaz keret- vagy bordamentes kivitelű üvegfalak esetében az esztétikai funkciót a sarokcsatlakozások és T-csatlakozások esetében is meg szükséges tartanunk. 


Ennek értelmében falrendszereink esetében, amennyiben a megbízó a lehető legnagyobb üvegfelületeket szeretné elérni, a sarokcsatlakozásoknál az illesztést áttetsző szilikon profilok segítségével valósítjuk meg, mellyel elérhető, hogy a sarkoknál, illesztéseknél se legyen szükség alumínium profilra, amely megtöri az üvegfelületet. 
 
Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3800 Szikszó, Ipari Park
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00