Budapest, Miskolc, Újsolt +36 46 / kattintson kattintson

Mi az a T-csatlakozás, és mit kell tudni róla üvegfalaink esetében?

SIMO

T-csatlakozás

Lexikon

T-csatlakozás


Az irodai környezetben való felhasználásra tervezett üveg térelválasztók fejlesztése során fő célunk az esztétikai és praktikus szempontok összehangolása. A tökéletes vonalak és keret nélküli kivitelezés eléréséhez fontos, hogy a falpanelek illesztésénél, a sarkoknál is esztétikus összképet nyújthassunk, akár üvegezett csatlakozásokkal is, ha a megrendelő igénye ezt szolgálja. 

 

Ma már alapvető elvárásnak tekintjük, hogy ezek az üveg térelválasztó rendszerek T- és sarokcsatlakozások révén illeszkedjenek egymáshoz, miközben a legújabb trendek szerint függőleges alumínium keret nélkül is elkészülhessenek. Ügyfeleink gyakran azt várják el, hogy a lehető legnagyobb tiszta üvegfelületeket érjük el, azaz felosztás és keretek nélkül. Falrendszereink esetében ezt az illesztést áttetsző szilikon profil segítségével valósítjuk meg, amely biztosítja az üvegfelületek összefüggő megjelenését, valamint gondoskodik a rendszerhez tartozó hanggátlásról is még a T-csatlakozások esetében is! 

 

T-csatlakozás a SIMO üvegfalak esetében:
Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3521 Miskolc, Miskolci u.
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00