SIMO GROUP
a térelválasztó falrendszerek szakértője

 

Csapatunk több mint 10 év töretlen fejlődést tudhat háta mögött, mely nagyban köszönhető ügyfél- és emberközpontú üzletpolitikánknak.

Igyekszünk a lehető legjobb szakemberekkel és kollégákkal, megbízható partnerekkel, valamint kiváló minőséget képviselő beszállítókkal együtt dolgozni.

Cégcsoportunk a nemzetközi piac legjelentősebb térelválasztó fal-, üvegfal-, mobilfal- és akusztikai rendszereinek gyártóival dolgozik együtt, így állandó betekintést nyerünk a legújabb technológiákba és piackutatásokba.

Komandor Walls Pan+Armbruster

Folyamatosan részt veszünk a piacvezető térelválasztó falrendszerek gyártási, szerelési és költséghatékonysági fejlesztéseiben egyaránt.

Leányvállalatunk, a WALL CONSTRUCTOR Kft. a német ajkú piac egyik meghatározó belsőépítészeti kivitelező vállalata, mely több tízezer irodai munkahely és több száz kilométer térelválasztó fal megvalósítására lehet büszke.

Nem titok, hogy nekünk ez egyfajta szenvedély, ahogyan az sem, hogy szeretjük elkápráztatni ügyfeleinket.
Mindent megteszünk annak érdekében, hogy partnereinket a leghatékonyabban szolgáljuk ki, akár Megrendelőink
arculatának integrálásáról vagy az irodai termelékenység megteremtéséről legyen szó.

Mivel családi vállalkozás vagyunk, vezetőségünk főként a család tagjaiból áll, ennek köszönhetően működésünk minden mozzanatán rajta tartjuk a szemünket és minden munkafázison megtalálható a kézlenyomatunk, tanácsadástól az alapanyagok beszerzéséig és gyártástól a beszerelésig, egyedülálló szolgáltatásokat és kiváló minőséget garantálva.

Elengedhetetlenül fontosnak tartjuk, hogy Ügyfeleink számára mindig elérhetőek legyünk, továbbá, hogy legjobb tudásunk szerint használjuk megoldó képességeinket.

térelválasztó fal-rendszerek
a SIMO GROUP szerelőcsapata

A SIMO GROUP jövőképe és víziója

Egy új térelválasztási kultúrát kívánunk megteremteni, bevonva a tevékenységünkkel kapcsolatban álló legtöbb szereplőt.

Célunk továbbra is, hogy költséghatékony és egymáshoz tökéletesen kompatibilis rendszereinkkel megoldást szállítsunk ügyfeleinknek, növelve az optimális térfelosztás kultúráját, fokozva a munkaerő-piacon lévő versenyképességet, valamint elérve a kifogástalan termelékenységet.

Feladatunk, hogy egyre több partnerünk meggyőződhessen térelválasztó falrendszereink értéknövelő tulajdonságairól.

Elősegítjük a gyorsszerelésű, átszerelhető válaszfalak és üvegfalak kultúrájának elterjedését hazánkban, csökkentve az elavult szárazépítészeti megoldásokat, követve a nemzetközi trendeket.

Magyarország és Közép-Európa meghatározó szereplői közé szeretnénk tartozni belsőépítészeti megoldások területén.

SimoGroup