Budapest, Miskolc, Újsolt +36 46 / kattintson kattintson

Referenciánk: a Helvet Kft. irodaházának üvegfalai

SIMO

Referenciánk: a Helvet Kft. irodaházának üvegfalai

Referenciánk: a Helvet Kft. irodaházának üvegfalai

Egy korábbi referenciánkat szeretnénk nektek bemutatni, amikor is a pilisvörösvári Helvet Kft. irodaház beruházása kapcsán vette fel velünk a kapcsolatot a Schmidt64’ Kft. Annak érdekében, hogy a belső térelválasztás ne csak funkcionális legyen, hanem egy modern és elegáns légkört is teremtsen, üvegfalainkra esett a választásuk.

Referenciánk: a Helvet Kft. irodaházának üvegfalai

Összefoglaló pár mondatban a Helvet Kft.-ről

 

Az 1991-ben alakult, svájci tulajdonú vállalat azért jött létre, hogy kiváló minőségű svájci és német forgácsolószerszámokat szállítson a magyar ipar számára. A mai napig, 30 éves múltra visszatekintve, sikeresen működik és fejlődik a vállalat, amely már teljes mértékben magyar tulajdonban van. A precíziós szerszámok, az ipari hűtő-kenőanyagok és szerszámgépek tekintetében a cég a minőséget és az értéket képviseli.

 

 

Az irodatér kialakítása

 

Az iroda épület belső terének kialakítása során egyrétegű, SIMO Rapid saját fejlesztésű üvegfalrendszerünk került kivitelezésre, mely minimalizált alumínium szerkezetével és nagy üvegfelületével tágas, légies teret kölcsönzött a munkatérnek.

 

Az irodatérből lefelé vezető lépcsősor - a balesetvédelmi szempontokat figyelembe véve - egy kiesésgátló, ragasztott biztonsági üvegfallal került leválasztásra.

 

Az esztétikum és egyben a funkcionalitás maximális megteremtéséhez ennél a projektnél is használtunk üvegezett sarok-, illetve T-csatlakozást. A keret nélküli csatlakozások nem csak mutatósak, de a lehető legnagyobb tiszta üvegfelület eléréséhez is hozzájárulnak.

 

Mindezek mellett azt a megrendelői igényt is szem előtt tartottuk, hogy a technikai panelek a már meglévő beltéri ajtók felületével megegyezőek legyenek, az egységes kép elérése érdekében.

 

 

Képeink az elkészült irodaházról

 

 

 

 

 

Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3521 Miskolc, Miskolci u.
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00