Budapest, Miskolc, Újsolt +36 46 / kattintson kattintson

Mobil térelválasztó jelentése: mik azok a mobil térelválasztó rendszerek?

SIMO

Mobil térelválasztó

Lexikon

Mobil térelválasztó


A mobil térelválasztó rendszerek olyan falrendszerek, amelyek telepítése során a falat képző paneleket egyfajta sínre rögzítjük, így a későbbiekben ezek igény szerint elhúzhatóvá válnak.


A mobil térelválasztók nagy előnye, hogy rugalmas megoldást kínálnak tulajdonosaik számára: a terek igény szerint alakíthatóak, összenyithatóak vagy elzárhatóak lesznek. Ennek értelmében ezt a megoldást olyan vállalatok, intézmények számára javasoljuk, ahol a praktikus megoldások alapvető fontosságúak, és a rendelkezésre álló terek funkcionalitásában gyakran áll be változás. 


Az általunk forgalmazott, KOMANDOR Walls mobil térelválasztó rendszerek a prémium minőséget képviselik: elérhetőek tömörfal kivitelben, de üvegezett mobil térelválasztókkal, és mobil üvegfalakkal egyaránt dolgozhatunk a kívánt design és funkció elérése érdekében. A mobilfal rendszerhez változatos parkolómegoldásokat kínálunk ügyfeleink számára, ráadásul ezek a falrendszerek felső sínes megoldással kerülnek kialakítása – így elhúzott állapotban sem csúfítja a teret küszöb vagy bármilyen megszakítás a padlón! 
 
Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3521 Miskolc, Miskolci u.
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00