3800 Szikszó, Ipari Park +36 46 / kattintson kattintson

Keretmentes üvegfal jelentése: mit jelent, hogy egy üvegfal keretmented?

SIMO

Keretmentes üvegfal

Lexikon

Keretmentes üvegfal


Mit jelent, hogy egy üvegfal keretmentes, és melyek a legfontosabb felhasználási területei? Mutatjuk a keretmentes üvegfalak legfontosabb ismérveit! 

Az üvegfal térelválasztó rendszerek a modern építőipar kiemelt szereplői, amelyek egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek. Fényáteresztő képességüknek és modern megjelenésüknek és könnyű szerelhetőségüknek köszönhetően a legtöbb épület, irodaház, közforgalmú intézmény számára kiváló megoldást biztosítanak a térelválasztás területén.


Az üvegfal rendszerek esetében alapvetően egy alumínium szerkezetbe kerülnek bele az üvegpanelek. Attól függően, hogy ez az alumínium szerkezet mennyire marad látható, mennyire ad keretet az üvegnek megkülönböztetünk keretes (látszóbordás) vagy keretmentes (bordamentes) üvegfalakat.

 

A keretmentes üvegfal rendszerek legfontosabb tulajdonságai

A keretmentes üvegfal rendszerek esetében – legyen szó akár egyrétegű, akár kétrétegű üvegfalakról – a legfontosabb ismérv, hogy maga az alumínium keret gyakorlatilag láthatatlan marad. Ennek köszönhetően ez a típus a lehető legnagyobb üvegfelületek elérésére is alkalmas keret vagy megszakítás nélkül! 


Előnyét modern megjelenésében érdemes keresni: letisztult design-jának köszönhetően rendkívül népszerű választás a piacon. 
 

A keretmentes üvegfal rendszerek felhasználási területei

A keretmentes üvegfalak technikai paraméterei nagyrészt megegyeznek a keretes falrendszerekével, így a legtöbb esetben az épület adottságai, a megrendelő ízlése dönti el, hogy az alumínium keret látszódjon avagy sem. 

 

 
Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3800 Szikszó, Ipari Park
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00