3800 Szikszó, Ipari Park +36 46 / kattintson kattintson

Fényáteresztő térelválasztó: milyen térelválasztó megoldásaink vannak, ha a fényáteresztés is fontos elvárás?

SIMO

Fényáteresztő térelválasztó

Lexikon

Fényáteresztő térelválasztó


A modern térelválasztó megoldásoknak köszönhetően már nem szükséges a nagyobb felújítási, építkezési folyamatokkal járó negatívumokkal számolnunk, amennyiben egy épületben a teremelosztás igénye megváltozik és szeretnék új helyiségeket létrehozni. Az átalunk fejlesztett térelválasztó megoldások egyik nagy előnye, hogy a helyszíni szerelést minimalizálni tudjuk, így akár a munka megszakítása nélkül is telepíthetőek falrendszereink! 
De milyen megoldásaink vannak, arra az esetre, ha a létrejövő helyiségben a beáramló természetes fény megtartása is fontos? Mutatjuk az üvegfal rendszerek előnyeit.

 

Fényáteresztő térelválasztó rendszerek: az üvegfalak

Az üvegfalak, üveg térelválasztó rendszerek rendkívüli népszerűségnek örvendenek köszönhetően esztétikai és praktikus tulajdonságainak. Fényáteresztő képességeinek hála az üvegfalakkal világos és tágas tereket hozhatunk létre, amely nem csak esztétikai szempontból fontos, de az egészséges munkakörnyezet megteremtését is lehetővé teszi. 
 
 

Belátásgátlás a fényáteresztő térelválasztó rendszerek esetében

Bár az üvegfalak nagyon népszerű választásnak bizonyulnak akár irodaházakban, akár más épületek esetében a térelválasztás megtervezésekor, gyakran előfordul, hogy egy-egy helyiségben a belátásgátlás is fontos szempont. A belátásgátlás innovatív megoldásaként gombnyomásra opálosodó okosfóliával állunk megrendelőink rendelkezésére, amely az üvegfalra kasírozva nyújt megoldást erre a kihívásra. Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3800 Szikszó, Ipari Park
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00