3800 Szikszó, Ipari Park +36 46 / kattintson kattintson

Alumínium profil jelentése térelválasztó üvegfal rendszereink esetében

SIMO

Alumínium profil

Lexikon

Alumínium profil


Az alumínium profilok az üveg térelválasztó rendszerek alapvető elemei, amelyek az üvegpaneleket egyben tartják, összefogják. De mit kell tudni ezekről a szerkezetekről? 

 

Az üvegfal rendszerek, vagy más néven térelválasztó üvegfalak, modern és esztétikus megoldást kínálnak a tér elválasztására különféle épülettípusokban, például irodaházakban vagy középületekben. Ezek az üvegfalak átlátszó és könnyű kialakításuk révén hozzájárulnak a tér érzetének megőrzéséhez és a természetes fény bejutásához.


Az alumínium profilok a rendszer alapvető építőelemei, és nagyban meghatározzák az üvegfal megjelenését is. Az általunk fejlesztett üvegfalak alumínium profilszerkezete egyedülálló minőséget és pontosságot nyújt megrendelőink számára. A profilszerkezetek anyaga, mérete és kialakítása határozza meg az üvegfal stabilitását, szigetelését és esztétikai jellemzőit, ezért különösen fontos annak minőségi és pontos megmunkálása. 


Annak érdekében, hogy a gyártott és telepített üvegfal térelválasztó a lehető legmagasabb minőséget képviselje, cégünk az alumínium profilokat minden esetben egyedileg gyártja egy-egy projekthez: CNC vezérlésű, korszerű megmunkáló gépeinknek és magas szakértelemmel rendelkező kollégáinknak köszönhetően ezek az alumínium profilok tizedmilliméter pontos kivitelezéssel készülnek! 


Az alumínium profilok az üvegfalak esztétikai megjelenéséhez is hozzájárulnak: főként keretes, vagy látszóbordás kivitelben készült üvegfalaink esetében fontos megjelenésük. Ügyfeleink az alumínium profilok esetében a RAL színskáláról választhatják ki a számukra megfelelő megjelenést, a szerkezetet pedig porfestéssel, vagy igény szerint fényes, selyem vagy matt felületekkel is szállítjuk. 
 
Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3800 Szikszó, Ipari Park
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00