Budapest, Miskolc, Újsolt +36 46 / kattintson kattintson

Referenciánk: A River Értékesítési iroda üvegfalai

SIMO

Referenciánk: A River Értékesítési iroda üvegfalai ► VIDEÓVAL

Referenciánk: A River Értékesítési iroda üvegfalai ► VIDEÓVAL

A Metrodom Kivitelező Kft. cégünket kereste meg, hogy a River lakóparki értékesítési irodájának üvegfalait mi biztosítsuk.

Referenciánk: A River Értékesítési iroda üvegfalai ► VIDEÓVAL

Pár szó a Metrodom Kivitelező Kft.-ről

 

A Metrodom Kivitelező Kft-t a Metrodom csoporton belül 2013-ban alapították nemzetközi befektetési társaságok, akik több évtizede foglalkoznak közép-európai ingatlanfejlesztésekkel.  A csoporthoz tartozó cégek magyar menedzsment irányítása alatt működnek, magyarországi székhellyel és központtal. Fő tevékenységük a lakóingatlan-fejlesztés, az utóbbi években számos beruházásukkal a hazai lakóház építési piacának vezető szereplőjévé váltak.

 

 

A River Értékesítési iroda kialakítása

 

 

Az értékesítési iroda a cég River lakóparkjának földszintjén került kialakításra, amely SIMO Rapid üvegfal rendszerünk minimalizált alumínium szerkezetével design-os és méltó helyet kínál az oda betérő érdeklődőknek.

Az iroda kis tárgyaló helyiségének, illetve a teakonyha leválasztásához kerültek beépítésre SIMO Rapid üvegfalaink.

 

Az előtér és iroda közötti fal keret nélküli, egyszárnyú ajtaja egy elegáns megoldással, automata küszöbbel lett ellátva. Az ajtó zárásánál a küszöb leereszkedik, ezzel az ajtó alatti rést tökéletesen lezárva, biztosítva ezzel a hanggátlást.

 

A teakonyha üvegfalának érdekessége az üveg felülete. A flutes üvegből készült térelválasztó SIMO Rapid fal remek opció, ha az átlátszóság nem kívánatos, a fényáteresztés viszont fontos szempont. A helyiség tolóajtajára a megrendelő választása alapján fehér fogantyú került, amely nagyon jól harmonizál a az üvegfal szerkezetével és a konyhai lámpákkal.

 

 

Az iroda képekben

 

Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3521 Miskolc, Miskolci u.
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00