3800 Szikszó, Ipari Park +36 46 / kattintson kattintson

Válaszfal jelentése: mit kell tudni a válaszfalakról?

SIMO

Válaszfal

Lexikon

Válaszfal


A válaszfal alapvetően egy építészetben használt kifejezés, amely belső térelválasztó vékony falazatot jelöl. Funkciója, hogy egy adott helyiséget több egységre tagoljon, így tehát válaszfalnak hívjuk például a két szoba között húzódó – nem tartó – falakat. 


A válaszfalak építésére, készítésére számos megoldás létezik. Válaszfalak épülhetnek téglából, gipszkartonból vagy más anyagokból egyaránt, azonban a modern építőipari megoldásoknak köszönhetően már nem feltétlen szükséges építkezésre adnunk a fejünk, ha egy helyiséget két részre tagolnánk.


Az általunk forgalmazott válaszfal megoldások előnye, hogy épített falak helyett panelekkel dolgozunk: legyen szó akár egy üvegfalról, vagy egy tömörfal megoldásról. A megtervezett falrendszer elemeit legyártjuk, majd azokat üzemünkben a lehető legnagyobb készültségbe helyezzük, így a helyszíni szerelést minimalizálva. Ennek a folyamatnak köszönhetően a válaszfal építését egy irodaházban például a munka megszakítása nélkül is megtehetjük, amennyiben erre az épület is alkalmas. 

 

Milyen válaszfal rendszereket használunk?
Amennyiben a SIMO Group Kft. válaszfalai közül választanál, az alábbi lehetőségeid vannak:
-    készülhetnek üvegfal rendszerek válaszfalként, amely modern megjelenése, fényáteresztő képessége miatt rendkívül népszerű.
-    tervezhetünk tömörfallal több száz színben és felülettel, amely az épített válaszfal hasonlóan átláthatatlan, hangszigetelése kiváló.
-    rugalmas megoldást kínálnak az általunk forgalmazott mobilfal rendszerek, amelyek később mozgathatóak, így a változatos teremelosztás igénye is kielégíthető. 
 
Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3800 Szikszó, Ipari Park
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00