3800 Szikszó, Ipari Park +36 46 / kattintson kattintson

Referenciánk: Üvegfalaink a Liberty Irodaház liftelőtereiben

SIMO

Referenciánk: Üvegfalaink a Liberty Irodaház liftelőtereiben

Referenciánk: Üvegfalaink a Liberty Irodaház liftelőtereiben

A Wing Zrt. Liberty Irodaházában a liftelőtéri területek kialakításakor üvegfalaink és üvegajtóink is helyet kaptak. 

Referenciánk: Üvegfalaink a Liberty Irodaház liftelőtereiben

Liberty Irodaház projektje

 

A WING ingatlanfejlesztő és – befektető vállalatcsoport egyedülálló vegyesfunkciós hotel-irodaház projektje két ütemben valósult meg.

 

Az első ütem keretében a déli szárnyban a földszinten és az 5-8. emeleten szállodai terek kerültek kialakításra, az 1-4. emeleten irodahelyiségek létesültek, míg az északi szárny második ütemében irodaterületek kerültek kivitelezésre.

 

 

Liftelőterek projektje

 

A Wing és további partnerei közreműködésének köszönhetően az irodaház liftelőtéri válaszfalait cégünk kivitelezte mindkét ütemben, a shell & core részeként. Az első ütem keretében 8 db kétszárnyú ajtóval szerelt üvegfalat, a második ütemben pedig 15 db üvegfalat építettünk be kétszárnyú ajtóval, illetve 1 db olyan üvegfalat, amelyet 2 db egyszárnyú ajtóval szereltünk.

 

A kivitelezés során SIMO Rapid saját fejlesztésű üvegfalaink, illetve kétszárnyú alumíniumkeretes üvegajtóink kerültek beépítésre. A projekt különlegessége az volt, hogy menekülési útvonalon kívül-belül beléptető rendszerbe kötött ajtószárnyakat kellett kialakítanunk, továbbá a hidraulikus ajtócsukókat csukás sorrend szabályzóval kellett ellátnunk. Amire külön büszkék vagyunk, hogy a felsorolt számtalan egyedi vasalatot - az amúgy is keskeny tokszerkezetünkbe - sikerült rejtett módon kialakítanunk.

 

 

Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3800 Szikszó, Ipari Park
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00