Budapest, Miskolc, Újsolt +36 46 / kattintson kattintson

Üvegfal építés: így készülnek üvegfalaink

SIMO

Üvegfal építés menete: így készülnek üvegfalaink

Üvegfal építés menete: így készülnek üvegfalaink

Üvegfal építésén gondolkodsz irodádba, irodaházadba? Ismerd meg a munka menetét, hogy megalapozott döntést hozhass a vásárlás előtt! 

Üvegfal építés menete: így készülnek üvegfalaink

Az üvegfal építés számos előnnyel jár a hagyományos falakhoz képest, így egyre népszerűbb alternatíva hazánkban is a térelválasztás területén. De mire kell számítanod, ha Te is inkább ezt a megoldást választanád? Ismerd meg a munka menetét, az üvegfal építés legfontosabb lépéseit, és kezdjük meg irodád átalakítását közösen! 

 

Üvegfal építés előtt: az ajánlatkérés és egyeztetés

Az általunk forgalmazott és épített üvegfalak sikere a precíz tervezésben rejlik. Amennyiben eldöntötted, hogy a megváltozott térigényt üvegfal rendszereink egyikével szeretnéd kielégíteni, nincs más dolgod, mint ajánlatot kérni tőlünk IDE kattintva. Megköszönjük, ha az ajánlatkérésben néhány részletet is megadsz számunkra, azonban ha nem állnak rendelkezésedre adatok, kollégáink segítenek a tervezés minden szakaszában tanácsadási szolgáltatásunk  keretén belül. 


Ajánlatkérésed követően üvegfal építésben jártas munkatársaink felkeresnek a részletek egyeztetése végett, és ha egyeznek az elképzeléseink, meg is kezdődhet a tervezés szakasza.
 

 

Üvegfal építés: a tervezés

A tervezés során kollégáink felmérik igényeid és a rendelkezésre álló helyet, hogy minél pontosabb képet kaphass a készülő üvegfalról.


Ebben a szakaszban lehetőséged van eldönteni, hogy egy- vagy kétrétegű, keretes vagy keretmentes üvegfalat építtetnél, illetve a falrendszer megjelenését is meghatározhatod: alapfelszereltségként az alumínium profilokat igény szerinti RAL színre történő porfestéssel, prémium struktúr felülettel kérheted, illetve egyedi igények alapján fényes, selyem vagy matt felülettel, különböző eloxált alumínium felületekkel is megoldható az üvegfal keretrendszere. 


Az üvegfelület megjelenését is megválaszthatod: alapfelszereltségként víztiszta üvegezéssel dolgozunk, de igény szerint savmart üveggel, anyagában színezett üveggel vagy színes fóliával, okosfóliával ellátva is készülhet az üvegfal. 

 

Üvegfal építés tervdokumentáció alapján

Az üvegfal építés során alapszolgáltatásaink közé tartozik a 2D és 3D tervdokumentáció készítése, amely már a végeredményt mutatja be. Ennek elfogadását követően indulhatnak a gyártási folyamatok, de igény esetén akár fotorealisztikus látványtervekkel is segíthetjük a döntést. 

 

Az üvegfal építés gyárunkban kezdődik meg

Az üvegfal építése során a munkálatok gyárunkban kezdődnek meg: üzemi körülmények között megmunkált és előkészített szerkezetekkel dolgozunk, amelyeket CNC vezérlésű korszerű megmunkáló gépeinkkel tizedmilliméter pontossággal dolgozunk készre. 

 

Üvegfal építés a helyszínen: a szerelés

Minden esetben törekszünk arra, hogy a lehető legjobban előkészítsük az üvegfal építés menetét, és irodád nyugalmát csak a szükséges mértékben zavarjuk a munkálatokkal. Üvegfal rendszereink helyszíni szerelése, köszönhetően az előregyártott alkatrészeknek és a kiváló szerelőcsapatunknak a megszokottnál kevesebb időt vesz igénybe, és lehetőségeinkhez mérten akár az irodai munka megszakítása nélkül is elvégezzük! 

Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3521 Miskolc, Miskolci u.
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00