3800 Szikszó, Ipari Park +36 46 / kattintson kattintson

Tanácsadás a térelválasztó rendszerek területén

SIMO

Tanácsadás

Tanácsadás

Több mint 10 év tapasztalat és közel 700 sikeres projekt, valamint 13 gyártó falrendszereinek átfogó ismerete garantálja a testreszabott megoldást és kiváló együttműködést.

Tanácsadás

Teljeskörű támogatást biztosítunk tervezőknek, beruházóknak, generálkivitelezőknek. Ingyenes tanácsadási szolgáltatásunkkal és innovatív fejlesztéseinkkel arra törekszünk, hogy ügyfeleink számára a legideálisabb megoldást megtaláljuk és azt megvalósítsuk. Tőlünk partnereink garantáltan az elvárásaikhoz igazított javaslatokat kapják. Minden esetben az igényfelmérést követően készítünk ajánlatot az alábbi fő szempontok szerint:

 

-    Ár kategória
-    Műszaki tartalom
-    Hanggátlás
-    Piaci besorolás, azaz márka kiválasztása vagy márka szerinti kategorizálás

 

Találjuk meg együtt az igényeidnek megfelelő térelválasztási megoldást! 

Több, mint 10 éves tapasztalattal a hátunk mögött, legalább 80.000 méter térelválasztó és üvegfal sikeres beszerelésén és átadásán túl csapatunk olyan szakmai tapasztalatra tett szert, amely lehetővé teszi számunkra, hogy tanácsadóként is felléphessünk az üveg- és mobilfalak területén. 

 

Cégcsoportunk erősségének tekintjük, hogy minden esetben az adott feladathoz legjobban értő és kiemelkedő tehetséggel rendelkező kollégáinkat tudjuk delegálni egy-egy projekthez - legyen szó akár egy nagyobb volumenű kivitelezésről, akár egy kisebb munkálat támogatásáról.

 

Kéz a kézben együttműködés építészekkel és belsőépítészekkel 

Saját tervező- és fejlesztő részlegünknek köszönhetően cégcsoportunk a belsőépítészet piacának más résztvevői számára is támogatást nyújt a térelválasztó rendszerek területén. Tanácsadási szolgáltatásunk keretén belül partnereinknek átadjuk tapasztalatainkat, amellyel minden érintett fél időt és energiát takaríthat meg, kiküszöbölve ezzel a rejtett költségek felbukkanását. 

Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3800 Szikszó, Ipari Park
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00