3800 Szikszó, Ipari Park +36 46 / kattintson kattintson

Szerelt válaszfalak beszerelése

SIMO

Szerelt válaszfalak beszerelése

Szerelt válaszfalak beszerelése

WALL CONSTRUCTOR Kft. leányvállalatunk akár 35 fős szerelőcsapat mozgósítására is képes. Szakembereink Nyugat-Európában szerelik a legtöbb elismert gyártó válaszfal rendszereit. A kivitelezést tökéletes rugalmasság, pontosság és precizitás jellemzi, teljes mértékben az ügyfél igényeihez igazodva, akár éjszakai vagy hétvégi munkavégzéssel és kiemelkedő gyorsasággal. Csapatunk átlagosan heti 500-600 méter fal beszerelését végzi Európa szerte.

 

Szerelt válaszfalak beszerelése

A kivitelezést tökéletes rugalmasság, pontosság és precizitás jellemzi, teljes mértékben az ügyfél igényeihez igazodva akár éjszakai vagy hétvégi munkavégzéssel és kiemelkedő gyorsasággal

 

Külön iparágként kezeljük a szerelt válaszfalak helyszíni szerelését! 

A munkafolyamatok kidolgozását, és az azokhoz tartozó szakemberek megválogatását kulcsfontosságúnak tartjuk a precíz kivitelezés érdekében. Éppen ezért cégünknél a válaszfalak, térelválasztó rendszerek beszerelését külön iparágként kezeljük – amelyre a megfelelő rendszereket tapasztalataink alapján fejlesztettük ki. 

 

A szerelt válaszfalak esetében a beépítés munkafolyamatára külön adminisztrációs és menedzsment csapatot tartunk fenn, így garantálva ügyfeleink elégedettségét. 

 

Szerelt válaszfal – pontos határidővel, a lehető leggyorsabban

Szerelt válaszfalaink esetében cégünk nem csak azok kifogástalan minőségét, de a zökkenőmentes ügyintézést és beszerelést is garantálja. A gyártás során a szerelt válaszfalak előállításakor felmerülő legtöbb folyamatot üzemünkben végezzük, így garantáljuk ügyfeleink számára a gyors és pontos helyszíni szerelést.

 

Válaszfalaink esetében kiemelkedő előnyünk a több piaci szereplővel szemben a határidők pontos betartása. Nagy kapacitású üzemünknek, kiváló beszállító partnereinknek és professzionális CNC gépeinknek köszönhetően aktuális projektjeink száma és mérete nem befolyásolja vállalási határidőinket. Válaszfalaink szerelése során sok esetben kiváló minőségű előre gyártott elemekkel dolgozunk, amelyek szintén a gyors szerelhetőséget és átadást teszik lehetővé, így ügyfeleinknek nem kell késéssel, csúszással számolniuk! 

 

Szerelt válaszfalak – tervdokumentáció alapján, precíz kivitelezéssel

Csak egy alaposan megszervezett, jól átgondolt és minden szereplő által helyén kezelt projekt működhet olyan zökkenőmentesen, ahogy mi dolgozunk. Szerelt válaszfalaink esetében a munka minden ügyfelünkkel az igényfelméréssel és a tervezéssel kezdődik, amelyet követően 2D-s, illetve 3D-s tervdokumentációval, igény esetén fotórealisztikus látványtervekkel véglegesítjük a folyamatot. Ezek elfogadása után következhet csak a gyártás, majd a legtöbb munkafolyamat üzemben történő elvégzése után kezdődhet meg a szerelt válaszfalak helyszínre szállítása és beszerelése. 

Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3800 Szikszó, Ipari Park
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00