Budapest, Miskolc, Újsolt +36 46 / kattintson kattintson

Válaszfalak, üvegfalak gyártása

SIMO

Válaszfalak, üvegfalak gyártása

Válaszfalak, üvegfalak gyártása

Szakembereinknek, gondosan megválogatott beszállítóinknak és professzionális CNC gépeinknek köszönhetően lehetőségünk van heti kb. 200 folyóméter egyrétegű üvegfal, valamint 120 méter hangszigetelt válasz-és üvegfal elemeinek gyártására.

Válaszfalak, üvegfalak gyártása

Folyamatosan bővülő eszközparkunkkal arra törekszünk, hogy a legkisebbtől a legnagyobb projektekig, mindenki számára elérhetővé tegyük szolgáltatásainkat és válaszfalainkat a magyar piacon legjobb ár-érték arányban. 

 

Professzionális CNC gépeinknek köszönhetően, a projektjeink mérete és mennyisége nem korlátozza a válaszfalak gyártására és szerelésére vonatkozó vállalásainkat. Partnereinknek javasoljuk, hogy látogassanak el hozzánk és személyesen is győződjenek meg az általunk képviselt értékekről.

 

Válaszfalak, üvegfalak gyártása a hazai igényeknek megfelelően

Cégünk két világhírű német gyártóval (KOMANDOR Walls és FECO) működik együtt amellett, hogy saját fejlesztésű válaszfalaink, üvegfalaink fejlesztésén is dolgozunk. 

 

A saját gyártású válaszfalaink fejlesztése során a hazai piac igényeit vettük alapul, melynek végeredményeként egy kiemelkedő ár-érték arányú, magas minőségű és kompromisszumoktól mentes válaszfal családot alakítottunk ki. 

 

Válaszfalaink gyártási folyamatáról…

A határidők pontos betartását és ügyfeleink elégedettségét egyedülálló gyártástechnológiánk és kiváló kollégáink teszik lehetővé. Saját fejlesztésű üvegfalaink nagyrésze alumínium szerkezetből áll, így válaszfalaink gyártási folyamatának egyik legfontosabb eleme az alumínium szálprofilok feldolgozása tizedmilliméter pontossággal. Ebben van segítségünkre prémium kategóriás CNC vezérlésű darabolófűrészünk és megmunkálóközpontunk, amelyek lehetővé teszik a válaszfalak rövid szállítási határidővel történő legyártását.

 

Válaszfalaink előregyártott elemei kifogástalan minőségben kerülnek megmunkálásra, amely során a lehető legtöbb folyamatot üzemünkben végzünk el annak érdekében, hogy ügyfeleink számára a lehető leggyorsabb és legpontosabb helyszíni szerelést biztosítsuk.  

Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3521 Miskolc, Miskolci u.
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00