3800 Szikszó, Ipari Park +36 46 / kattintson kattintson

Referenciánk: A Samyang irodájának üvegfalai

SIMO

Referenciánk: A Samyang irodájának üvegfalai ►VIDEÓVAL

Referenciánk: A Samyang irodájának üvegfalai ►VIDEÓVAL

A Samyang irodájának felújításában vettünk részt nemrégiben, ahol számos üvegfal és technikai panel került beépítésre az iroda kollégáinak kényelme érdekében.

Referenciánk: A Samyang irodájának üvegfalai  ►VIDEÓVAL

A Samyangról néhány szóban…

A Samyang csoport széleskörű tevékenységi körrel rendelkezik: világszerte számos vállalatot üzemeltet a vegyipar és az élelmiszeripar területén egyaránt, valamint új üzletágként a gyógyszeriparban és az orvostechnikában is tevékenykedik. Ez utóbbi díviziójával kapcsolatban született meg a Samyang Biopharm Magyarország Kft., amely orvostechnikai eszközöket gyártó dél-koreai cégként első európai egységét 2020-ban kezdte meg építeni Gödöllőn. A gödöllői gyárban a vállalat szintetikus varratanyagok előállítását tervezi, amely mintegy 55 új munkahelyet létesít majd. 

 

Az üzem 26,2 millió euró értékű beruházás során épülhetett fel, amelynek kialakításában mi is részt vettünk: a mintegy 6 795 négyzetméter nagyságú épületének irodájában üveg térelválasztó rendszereket alakítottunk ki, az elérhető legmagasabb minőségben. 

 

 

A Samyang Biopharm Magyarország Kft. gödöllői irodájának üvegfal rendszerei

SIMO Rapid egyrétegű válaszfalak

A megrendelő igényeihez igazodva SIMO Rapid egyrétegű üvegfalak kerültek kialakításra 

Ez a termékcsoportunk első sorban praktikus kialakítása és gyors szerelhetősége miatt olyan kedvelt megrendelőink körében, ráadásul az egyrétegű falrendszerrel a lehető legnagyobb üvegfelületek elérésére is lehetőség nyílik. Az üvegfal rendszert hozzá illő üvegajtókkal egészítettük ki a tökéletes harmónia érdekében. 

 

Okosfóliával a privát szféráért

A Samyang üzemépület irodablokkjában számos helyiség kialakítására került sor, amelyek között munkaállomások és tárgyalók is találhatóak. A megbízó kérésére több helyiség is okosfóliával lett ellátva, amely gombnyomásra elhomályosodik – így a bizalmas megbeszélések, nagy koncentrációt igénylő munkafolyamatok során rugalmasan teremthetik meg a privát szférát a kollégák. 

 

Lacobel technikai panelek az esztétikus megjelenésért, és a funkcionalitás bővítéséért

A Samyang projekt egyik különlegessége volt, hogy az épületben több acélgerenda is az üvegfal tengelyébe esett, amelyeket a falakkal körbe kellett ölelnünk, elburkolnunk a magasabb esztétikai funkció elérése érdekében. Ezt a burkolást sok helyen a Lacobel technikai panelek szélesítésével oldottuk meg, melynek köszönhetően mind esztétikailag, mind funkcióban egyedi megoldást biztosítottunk a megrendelő részére: esztétikai szempontból fontos volt az acél oszlopok eltűntetése, takarása, a rá kerülő burkolatok pedig a technikai panel szerepét töltötték be: számos kapcsoló, vezérlő került rájuk. 

 

Fotók a Samyang gödöllői üzeméről

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3800 Szikszó, Ipari Park
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00