Budapest, Miskolc, Újsolt +36 46 / kattintson kattintson

GPM iroda felújítás: SIMO üvegfal rendszerekkel

SIMO

Referenciánk: a GPM Kft. irodájának felújítása SIMO üvegfal rendszerekkel ►VIDEÓVAL

Referenciánk: a GPM Kft. irodájának felújítása SIMO üvegfal rendszerekkel ►VIDEÓVAL

Mindig izgalmas egy olyan projektben részt venni, ahol a megbízó nem kívülállóként, hanem szakmabeliként kéri a segítségünk saját projektjének kivitelezésében. A GPM ingatlan managementtel foglalkozó vállalat is egy ilyen projektünk, amelyet 2021 év végén adtunk át. 

Referenciánk: a GPM Kft. irodájának felújítása SIMO üvegfal rendszerekkel ►VIDEÓVAL

A GPM-ről röviden

A General Project Management vállalkozásként teljeskörű ingatlan project managementtel, felújítási munkálatok tervezésével és kivitelezésével és ingatlanüzemeltetéssel foglalkozik ma már több, mint 20 éve.


Az ingatlanmanagementben hatalmas tapasztalati háttérrel bíró cég az elmúlt évben saját, Benczúr11 projektjével nívódíjat is elnyert, amely mutatja a vállalat hozzáértését.  


Felkérésüket, hogy működjünk együtt saját irodájuk kialakításában, büszkén vállaltuk tudván, hogy a vállalat nyitott a modern és igényes megoldásokra. 

 

 

A GPM irodájának felújítása SIMO üvegfal rendszerekkel

A GPM kollégái saját irodájuk megújításakor célként tűzték ki, hogy egy világosabb, modernebb irodai környezetet szeretnének kialakítani a munkatársak számára. Ennek megfelelően együttműködésünk során saját fejlesztésű üvegfal rendszereinkre esett a választás, amelynek beépítése munkaidőben, az ott dolgozók jelenlétében történt a munka megzavarása nélkül. 

 

A projekt során felhasznált termékeink: 

-    SIMO Rapid egyrétegű üvegfalak edzett üvegajtóval, kiegészítő keretezéssel ellátva
-    SIMO Economic kétrétegű keretezett üvegfalak 
-    SIMO Economic Alumíniumkeretes üvegajtó
-    Okosfóliával ellátott, gombnyomásra sötétedő felületek
-    Fekete porfestett prémium vasalatok
 

A projektet az előre megadott határidőt betartva, 2021 végén átadtuk a kollégák nagy megelégedésére, amelyet az alábbi véleménynyilvánítás is alátámaszt a GPM oldaláról: 

 

„A SIMO GROUP minden szempontból a cégünk megelégedésére teljesítette a megrendelt munkát.
Az üvegfalakat határidőben szállították, és az üvegfalak beépítése bár munkaidőben történt, de a munkavégzésünket egyáltalán nem korlátozta. A SIMO GROUP munkatársai udvarias, igényes munkavégzéssel, az elvárt minőségben építették be az irodahelyiségekbe az üvegfalakat, melyek azóta is az elvárásunknak megfelelően biztosítják a hangszigetelést és esztétikailag is kellemes élményt nyújtanak.

Kedvencünk a tárgyalót és a vezetői irodát elválasztó két üvegréteggel ellátott üvegfal, mely a szükséges intimitást egy gombnyomásra tudja garantálni.”


-    Koltai Adrienn, ingatlan-portfolió igazgató

 

Amennyiben Te is irodafelújításra készülsz, és szeretnél hasonló előnyöket élvezni munkakörnyezetedben, kérd személyre szabott ajánlatunkat IDE kattintva! 

 

Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3521 Miskolc, Miskolci u.
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00