Budapest, Miskolc, Újsolt +36 46 / kattintson kattintson

Praktikus irodai megoldások vállalkozások számára

SIMO

3 praktikus irodai megoldás, amivel feldobhatod munkakörnyezeteteket

3 praktikus irodai megoldás, amivel feldobhatod munkakörnyezeteteket

Az iroda megtervezése nagy kihívást jelenthet, különösen akkor, ha Te magad is elfoglalt szakember vagy, nagyon szoros időbeosztással. Adunk hát 3 praktikus ötletet az iroda design-hoz, amit érdemes megfontolnod! 

3 praktikus irodai megoldás, amivel feldobhatod munkakörnyezeteteket

Irodád megjelenése tükrözi vállalatod értékét, és sok szempontból hozzájárul sikereidhez – avagy kudarcaidhoz is. Kollégáid idejük nagy részét itt töltik, itt végzik el legfontosabb munkafolyamataikat, éppen ezért rendkívül fontos hogy a helyiségek támogassák a produktív munkát, megfelelő nyugalmat és teret adjanak a kreatív munkához, koncentrációhoz is! Ezen felül partnereid is nagy eséllyel itt találkoznak először veled, így az első benyomás megtételében is fontos szerepet játszik az iroda design-ja. Ha szeretnél egy valóban praktikus, modern és szép teret létrehozni, az alábbi ötletek segíthetnek ebben! 

 

Falba épített irodai rendszerezők: helytakarékos, praktikus és esztétikus megoldás az iratok tárolására

Bár a mai modern világban már egyre több mindent tárolunk digitalizált formában, sajnos a legtöbb cég életét még mindig megkeserítik a papucsokba bújtatott papírhalmazok. Sokszor úgy érezhetjük, nincs elegendő hely, megfelelő mód ezek tárolására, pedig csak egy kis kreativitásra van szükség! 


Térelválasztó falrendszereink közül a feco prémium német gyártó egyik kiemelkedő találmányát szeretnénk most figyelmedbe ajánlani ezzel kapcsolatban: a fecoorga termékcsaládot. A fecoorga falrendszerek különlegessége, hogy a térelválasztó falakba különböző rendszerezőket, szekrényeket építhetünk, ezzel rengeteg értékes helyet felszabadítva az irodában! Ismerd meg a termékcsaládot IDE kattintva.
 

Üvegfal térelválasztók az open office előnyeinek érvényesítéséért a hátrányok megkerülésével

Az open office rendszerek előnyeiről rengeteget hallani napjainkban, azonban amennyi előnye van, annyi hátrányát is ismerjük. Tény, hogy a kollégák egy nyitott irodai környezetben többet és jobban kommunikálnak, jobb kapcsolatokat építhetnek ki, azonban a koncentrációt igénylő feladatok esetében ez a rendszer sok esetben káros hatásait is kifejti – hiszen a beszélgetés, a folytonos mozgás zavarhatja a munka menetét. 


Ennek előnyeit azonban élvezhetitek a hátrányok kizárásával is, hiszen az üvegfal térelválasztó rendszerek megoldást kínálnak. Az üvegfallal elválasztott munkaállomások megfelelő hangszigetelést nyújtanak a nyugodt munkakörnyezet megteremtéséhez, mégis láthatják egymást a kollégák, kommunikálhatnak! Ráadásul az üvegezett rendszerrel készült irodák modern és esztétikus megjelenést, rengeteg természetes fényt adnak a helyiségeknek, így egészségesebb és szebb végeredményt biztosítanak. 

 

Mobilfalak a változatos teremelosztásért

Egy felfelé ívelő cég életében gyakorta előfordul, hogy a rendelkezésre álló iroda mérete már nem követi az igényeket, kicsivé, praktikátlanná válik. Ilyenkor a legtöbben először kompromisszumos megoldásokat keresnek, kihelyezik a tárgyalásokat vagy éppen a konferenciákat, pedig erre sincs minden esetben szükség. 


Ha az iroda térelosztása nem teszi lehetővé, hogy minden feladatnak meglegyen a maga helye, azon könnyen segíthetünk egy mobilfal rendszer telepítésével! A mobilfalak hatékony megoldást biztosítanak a változatos teremelosztás igényére: a falak alapállapotban elszeparálják az irodákat, míg igény esetén néhány perc alatt eltolhatóak és megnyitják a teret a nagyobb események előtt. A KOMANDOR Walls mobilfal rendszereivel kapcsolatban ITT tudsz bővebben tájékozódni, ha ez a megoldás érdekel. 
 

 

Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3521 Miskolc, Miskolci u.
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00