3800 Szikszó, Ipari Park +36 46 / kattintson kattintson

Üvegfal térelválasztó rendszerek: üvegfalak, fix térelválasztók üvegből a SIMO Group Kft.-től

SIMO

Üvegfal térelválasztó rendszerek: fedezd fel az üvegfalak előnyeit!

Üvegfal térelválasztó rendszerek: fedezd fel az üvegfalak előnyeit!

Amennyiben modern és letisztult megoldást keresünk a térelválasztás kérdésére, az üvegfal térelválasztó rendszerek kínálják a tökéletes megoldást. És hogy miért előnyösek az üvegfalak? Mutatjuk a legfontosabb szempontokat, amelyek miatt ügyfeleink minket választanak! 

Üvegfal térelválasztó rendszerek: fedezd fel az üvegfalak előnyeit!

Amikor egy helyiség leválasztásának igénye felmerül, a legtöbben először a hagyományos falrendszerekre, gipszkarton megoldásokra asszociál – pedig ma már ennél jóval esztétikusabb és praktikusabb megoldások is rendelkezésünkre állnak. Az egyik ilyen népszerű megoldás az üvegfal térelválasztó rendszerek telepítése, amely nem csak praktikus, de esztétikus belsőépítészeti megoldásként is sokak kedvence! 

 

De miért az üvegfal térelválasztó? Előnyök, amelyek miatt üvegfalaink a legnépszerűbbek

Természetesen, amennyiben a leválasztandó helyiségnek tökéletes privát szférát kell biztosítaniuk – és a tejüveg-szerű kialakítás sem elegendő – úgy az üvegfal megoldások nem jöhetnek szóba. Minden más esetben azonban esztétikus és praktikus megoldást nyújtanak üvegfal térelválasztóink az alábbi előnyöket érvényesítve. 

 

Az üvegfal térelválasztó modern megjelenése a legtöbb épület varázslatos színfoltja lesz

Számos oka lehet annak, hogy üvegfal térelválasztót tervezünk egy helyiségbe – de ami minden projektünkben közös az a térelválasztás igénye, és a design kiemelkedő szerepe. Az üvegfal térelválasztók kiválóan alkalmasak egy-egy helyiség leválasztására anélkül, hogy beszűkítenék a teret, ráadásul vevőink keretes és keretmentes megoldások közül egyaránt választhatnak amellett, hogy az alumíniumkeret színét is több száz verzióból választhatják meg. Ennek köszönhetően a végeredmény minden esetben a megrendelő ízlését tükrözi, és tökéletesen illeszkedik a térbe, dekorálja azt!
 

Az üvegfal térelválasztó könnyen tisztán tartható

Főként a nagy igénybevételű helyiségek esetében fontos szempont, hogy a kiépített válaszfal ne csak átmenetileg jelentsen dekoratív megoldást a térelválasztás kérdésére. Az üvegfal térelválasztók szerencsére könnyen tisztán tarthatóak – akár egy ablak – így évek múltán sem kell majd a foltokat, kopásokat néznetek rajta.

 

Az üvegfal térelválasztó költséghatékonyan átszerelhető

Az általunk kínálat üvegfalak esetében legalábbis ez így igaz. Bár viszonylag ritkán fordul elő, mégis megfontolandó tényező a vásárlás során, hogy a későbbiekben számíthatunk-e változásra a teremelosztás igényét illetően. Saját fejlesztésű SIMO üvegfal térelválasztóink moduláris rendszerének köszönhetően a későbbiekben is bármikor bővíthetőek, átalakíthatóak.

 

Az üvegfal térelválasztó karbantartása, esetleges javítása sem akadály

Üvegfal térelválasztó rendszereink magas minőségben készülnek, így bátran adjuk hozzájuk kiváló garanciális feltételeinket, de a garanciális időn túl sem engedjük el megrendelőink kezét. Bár üvegfalaink meghibásodása elenyésző, egy-egy esetleges baleset során szükség lehet a fal karbantartására, javítására – amelynek akár évek múltán sem lesz semmilyen akadálya. 

 

Milyen üvegfal térelválasztók közül válogathatnak megrendelőink?

Több, mint 640 befejezett és átadott projekttel a hátunk mögött elmondhatjuk, hogy a vevői igények ismeretében fejlesztjük termékpalettánkat. Ennek megfelelően született meg partnerviszonyunk a feco német gyártóval, akik az európai piacon elérhető legmagasabb minőséget képviselik az üvegfal térelválasztók (és a tömörfalak) között. 


Azt is tudjuk azonban, hogy sok hazai vállalat számára ezek a prémium kategóriás termékek nem elérhetőek, vagy csupán nem szükségesek. Az ő igényeik alapján kerültek kifejlesztésre saját gyártású termékeink, a SIMO üvegfal térelválasztó rendszerek – amelyek kompromisszummentes, költséghatékony megoldást kínálnak a térelválasztás kérdésére. 

 

Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3800 Szikszó, Ipari Park
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00