3800 Szikszó, Ipari Park +36 46 / kattintson kattintson

Az okosfólia jelentése: mit jelent az okosfólia és mire használjuk?

SIMO

okosfólia

Lexikon

okosfólia


Mi az az okosfólia?

Az "okosfólia", „digitális árnyékoló”, vagy más néven az "intelligens fólia" olyan forradalmi technológia, amely a hagyományos fóliákhoz képest továbbfejlesztett tulajdonságokkal rendelkezik. Ezt az anyagot üvegfalakra, esetenként ablakokra szokás kasírozni, célja pedig a belátásvédelem. 
 Az okosfólia egy speciális anyagból készül: kristályszerkezetének köszönhetően elektromos árammal működtetve matt felületet képez az üvegfalon, amely kiváló megoldást nyújt a privát szféra megteremtésére és az árnyékolásra egyaránt. 
 

Az okosfólia működése

Az okosfólia egy olyan 7 rétegből álló kasírozható fólia, amely az üvegfelületre láthatatlanul simul rá. Speciális tulajdonsága, hogy rendezetlen részecskéket tartalmaz, amely matt, átláthatatlan felületet képez – azonban feszültség hatására (gyakorlatilag gombnyomásra) ezek a részecskék rendeződnek, és a fólia tökéletesen átlátszóvá válik. 

 

Kinek ajánljuk az okosfóliát?

Az okosfóliákat általában üvegfal rendszereink kiegészítő elemeként értékesítjük azon megrendelőink számára, akik szeretnék élvezni az üvegfalak által nyújtott előnyöket, azonban bizonyos esetekben szükség van a belátásvédelemre. Tökéletes megoldást kínál tárgyalók, munkaállomások kialakítására.

 

 

 
Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3800 Szikszó, Ipari Park
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00