3800 Szikszó, Ipari Park +36 46 / kattintson kattintson

A nyugodt, kiegyensúlyozott munkahelyi környezet megteremtése: tippek és ötletek

SIMO

Így teremts nyugodt, kiegyensúlyozott munkakörnyezetet kollégáid számára

Így teremts nyugodt, kiegyensúlyozott munkakörnyezetet kollégáid számára

A produktív munkahelyi környezet megteremtésének fontossága megkérdőjelezhetetlen, ha szeretnéd sikerre vinni vállalkozásod. Mutatunk néhány ötletet, amivel segítheted, hogy kollégáid jól érezzék magukat, és maximális erőbedobással végezzék munkájukat! 

Így teremts nyugodt, kiegyensúlyozott munkakörnyezetet kollégáid számára

Használd a természetes fényt!

A megfelelő fényviszonyok alapvető fontosságúak egy iroda berendezésekor. A legjobb, ha a természetes fényre is tudunk valamelyest támaszkodni, hiszen az zavarja a legkevésbé a szemet, és az tesz a legjobbat a hangulatunknak is, kollégáid egészségét is ezzel védheted a legjobban, ráadásul a villanyszámlán is meglátszik majd annak eredménye. Igyekezz hát a lehető legtöbb fényt beengedni az irodába! 

 

Az időjárásnak megfelelően dolgozzatok sűrűn nyitott ablaknál, a redőnyöket pedig ne felejtsétek el felhúzni a nap kezdetekor. Ha lehetőséged – vagy szükséged – van az iroda átalakítására, üvegfal rendszereinkkel költséghatékony és modern megoldást biztosítunk erre, ráadásul ez a megoldás a fény útját sem gátolja! IDE kattintva ismerheted meg saját fejlesztésű üvegfal rendszereinket, amiket igény szerint belátásgátlással, okosfóliával is elláthatunk, hogy valóban csak a fény szűrődjön át, a kíváncsi szemeket pedig kizárja. 

 

Rakj növényeket az irodába!

A természet az irodádnak is jól áll, így az iroda design megtervezésekor is érdemes tervezni annak elemeivel. Néhány szép növénnyel egészen új életet lehelhetsz a munkakörnyezetbe, ráadásul a nagyobb cserepes növények segíthetnek a terek természetes elválasztásában is, és javítják a levegő minőségét. Nagyon fontos, hogy kollégáid otthonosan érezzék magukat, ennek pedig az egyik alapvető kelléke, hogy növényeket is tarts. 

 

Használj fa elemeket a design megtervezésekor

A hideg, rideg felületek sok modern irodaépületben jelen vannak, pedig nem feltétlen jó ha csak ez uralkodik. A fa meleg, otthonos hangulatával is érdemes dolgozni: néhány melegebb hatású berendezési tárgy, fa burkolatok, és máris jobban fogjátok érezni magatokat! Ha térelválasztó rendszereket telepítetek, tömörfalaink és mobilfalaink több száz színben és felülettel érhetőek el, így biztosan megtalálod a tökéletes design-t, amellyel otthonosabb hangulatot kölcsönözhetsz irodádnak. 

 

Figyelj az akusztikára!

Az irodai munkavégzés során rendkívül fontos, hogy a kreatív munkának megfelelő teret biztosítsunk – ehhez pedig nyugalomra és csendre van szükség. A térelválasztó falrendszereink többsége kiváló hangszigetelést biztosítanak, de bizonyos munkakörökben (például ügyfélszolgálatokon) ennél is többre lehet szükség. A feco prémium német gyártó akusztikai paneljeinek segítségével kizárhatod a zavaró hanghatásokat és kellemetlen visszaverődéseket is, amely nagy hatással lesz a produktív munkavégzésre! 

 

Ne spórolj a kényelmen! 

Kollégáid átlagosan napi 8 órát töltenek el íróasztaluknál, irodájukban… Ez az idő pedig rengeteg ahhoz, hogy azt kényelmetlenül tegyék. Nem csak azért fontos a kényelmes munkakörnyezet megteremtése hogy jól érezzék magukat, de egészségük megőrzésében is fontos szerepet játszik! A megfelelő magasságú asztalok, monitoremelők és a hátat megfelelően támasztó székek alapvető fontosságúak, amin egyáltalán nem érdemes spórolnod. 

 

Használd a modern technológia vívmányait

Egy-egy új szoftverbe vagy gépbe olykor nagyobb összegeket is szükséges befektetni, azonban az esetek többségében többszörösen visszahozzák az árukat. Alapvető fontosságú, hogy a kollégák munkaeszközei megfelelőek legyenek a célnak (elég gyorsak, nem kopottak), de ennél is többről van szó. Számos olyan szoftver található a piacon amely biztosan a Te folyamataidat is támogathatja, és ezek között nagyon is érdemes válogatni! Nem csak gyorsabb lesz így a munkavégzés, de sokkal precízebb is, ráadásul a kollégák is értékelni fogják hogy foglalkozol kényelmükkel, és nem terheled őket felesleges adminisztrációval. 

Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3800 Szikszó, Ipari Park
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00