Budapest, Miskolc, Újsolt +36 46 / kattintson kattintson

Mozgatható válaszfal rendszerek: mobilfalak, lapozható üvegfalak, mobil térelválasztó megoldások

SIMO

Mozgatható válaszfal rendszerek: rugalmas megoldás, esztétikus külsővel

Mozgatható válaszfal rendszerek: rugalmas megoldás, esztétikus külsővel

Egy iroda megálmodásakor az egyik legnehezebb feladat a falak helyének meghatározása. A mozgatható válaszfal rendszerek kiváló megoldást nyújtanak, ha átalakítható belső térre, rugalmas teremelosztásra van szükség! 

Mozgatható válaszfal rendszerek: rugalmas megoldás, esztétikus külsővel

Akár egy már elkészült, de nem optimális teremelosztású épületről, akár egy most épülő irodahelyiségről van szó, a falak elhelyezkedése nagyban befolyásolja, hogy mennyire lehet praktikusan kihasználni a teret. Amennyiben egy adott helyiséget – akár helyszűkében, akár csupán a praktikusság végett – több mindenre is használnál, a mozgatható válaszfal rendszerek ebben segítségedre lesznek.

 

Mozgatható válaszfal rendszerek a SIMO Group Kft.-től

A térelválasztó falrendszerek specialistájaként termékcsoportjaink fejlesztésekor hamar felismertük, hogy a mozgatható válaszfalakra, mobilfalakra a magyar piacon is mutatkozik igény. Ennek értelmében saját fejlesztésű fix üvegfal rendszereink mellé olyan megoldást kerestünk, amely kompromisszumok nélkül, kiváló minőségben tudják kiszolgálni megrendelőink kérését.


Hosszas kutatás után találtunk rá a KOMANDOR Walls mozgatható válaszfal rendszereire, amelyek a fenti igényeknek 100%-ban megfelel, így ma már hivatalos magyar partnerként forgalmazzuk ezt a termékcsoportot. 

 

A KOMANDOR Walls mozgatható válaszfalak előnyei:

-    tömör, üvegezett és üveg mozgatható válaszfalak is elérhetőek a kínálatban, így minden ügyfelünk megtalálja a számára megfelelő megoldást
-    a mozgatható válaszfalak kiváló minőségben, a lehető legrövidebb határidővel kerülnek leszállításra
-    a mobilfalak telepítése során a helyszíni szerelést igyekszünk minimálisra szorítani, így nem tartjuk fel feleslegesen a kollégákat
-    a KOMANDOR Walls mozgatható válaszfalak kiváló hangszigetelési tulajdonságokkal rendelkeznek
-    a válaszfalak felső sínes megoldással kerülnek rögzítésre, így nincs szükség a padlóburkolat megszakítására, küszöb beépítésére
-    a mozgatható válaszfalak tömör verziói akár több, mint száz színben és felülettel rendelhetőek, így biztosan illeszkednek majd megrendelőnk irodájába
-    a falrendszerek többsége sérülésmentesen és költséghatékonyan átszerelhető, így a későbbiekben lehetőség van akár a terek megváltoztatására is
-    3 év alap gyártói garanciát vállalunk, amely kiegészíthető 5 évre, továbbá 10 év garancia kérhető az átszerelhetőségre

 

Mozgatható válaszfal rendszereink – variációk minden igényre

Termékcsoportjaink megálmodásakor azt a célt tartottuk szem előtt, hogy lehetőleg minden felmerülő igényt ki tudjunk szolgálni. A KOMANDOR Walls mozgatható válaszfalai pedig éppen ilyenek: a négy fő termékcsoportból, vagy azok kombinálásából születő megoldások nem ismernek lehetetlent. 

 

KOMANDOR Walls MAW110 – tömör mobil térelválasztó falak

Az egyik legnépszerűbb termékcsoport a mozgatható válaszfalak között kétség kívül a tömörfalak csoportja. Ezek az átlátszatlan felületű falrendszerek akár több, mint száz színben és felülettel rendelhetőek, magas hanggátló tulajdonsággal (Rw=42-52 dB) bírnak, ezét kiváló megoldást kínálnak a legtöbb irodába.   

 

KOMANDOR Walls MAW110E – félautomata mobilfalak

Az általunk forgalmazott mozgatható válaszfal rendszerek kérés esetén félautomata rendszerrel kerülnek kialakításra, amely még egyszerűbbé teszi a falak mozgatását. 

 

KOMANDOR Walls MAW110G – üvegezett mozgatható falak

Amennyiben szeretnétek, hogy a mozgatható válaszfalon egy vagy akár több helyen is „ablakos megoldás” kerüljön kialakításra, úgy ez a termékcsoport erre is lehetőséget ad. A MAW110G mozgatható válaszfalak üvegezett megoldással kerülnek kialakításra, amely segít, hogy több természetes fényt juttass az irodába. 

 

KOMANDOR Walls MAW48 – üveg térelválasztó mobilfalak

Ha pedig az üvegezett megoldásnál még nagyobb átláthatóságra törekszel, a KOMANDOR Walls mozgatható elválasztó rendszerei akár teljes egészében is készülhetnek üvegből! MAW48 mobil üvegfal rendszer rendkívül népszerű, és akár okosfóliával ellátva is kérhető. 

 

 

Amennyiben úgy gondolod, irodádba, üzlethelyiségedbe hasonló megoldásra lenne szükséged, keress minket bizalommal IDE kattintva! 
 

Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3521 Miskolc, Miskolci u.
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00