Budapest, Miskolc, Újsolt +36 46 / kattintson kattintson

Mozgatható válaszfal rendszerek, mobilfalak, elhúzható falak térelválasztóként

SIMO

Mozgatható válaszfal rendszerek a SIMO GROUP jóvoltából

Mozgatható válaszfal rendszerek a SIMO GROUP jóvoltából

A rugalmas teremelosztás igényére mozgatható válaszfal rendszerekkel válaszolunk! Fedezd fel a megváltoztatható terek előnyeit, és álmodd újra irodád, középületed arculatát velünk. 

 

Vállalatunk építésekor, fejlesztésekor célunk, hogy minden igényt kielégítő, komplex termékpalettából választhassanak igényes ügyfeleink. Kizárólag kiváló besorolású rendszerekkel dolgozunk, amelyek között saját fejlesztésű és prémium import fix üvegfalainkkal, valamint kiváló minőségű mozgatható válaszfal rendszereinkkel, mobilfalainkkal tesszük irodád, hoteled, középületed praktikusabbá, modernebb megjelenésűvé. 


Ahogy minden térelválasztó falunk esetében, úgy mozgatható válaszfal rendszereink esetében is nyitottak vagyunk az egyedi elképzelésekre, az akár bonyolult belsőépítészeti megoldásokra is annak érdekében, hogy az épülő falrendszer tökéletesen kiszolgálja igényeid. Igen, akár a rugalmas teremelosztás igényét is! Ismerd meg mobilfalainkat, azok előnyeit és működését. 

 

Mozgatható válaszfal rendszerek többféle stílusban, széleskörű megoldásokkal

A KOMANDOR Walls mozgatható válaszfal rendszerei rendkívül népszerűek a hazai vállalatok körében is, köszönhetően rugalmas megoldásaiknak. Ezek a mobilfalak a legtöbb esetben tömörfal kivitelben kerülnek beépítésre – melynek színe és felülete is több száz mintából választható ki, így minden enteriőrbe tökéletesen illeszkedik. 


Amennyiben azonban szeretnék világosabb, tágasabb tereket kialakítani, a mozgatható válaszfal rendszereket üvegezett, vagy teliüveg kivitelben is kérheted! 

 

Mozgatható válaszfal rendszerek praktikus megoldásokkal, változatos parkolórendszerekkel

Fontosnak tartjuk, hogy a mozgatható válaszfal rendszer kinyitott és zárt állapotban is minden igényt kielégítsen. Bezárt állapotban a panelek esztétikus és praktikus megoldást nyújtanak a privát tér kialakításában, magas hanggátló képességüknek köszönhetően pedig nyugodt munkakörnyezetet teremtenek a kollégák számára.


A falpanelek azonban könnyedén elhúzhatóak ha arra volna igény: akár félautomata rendszerrel rögzíthetőek, az elhúzott panelek pedig változatos parkolómegoldásokkal kiegészítve tárolhatóak. Szükség esetén akár zárt szekrényben, akár egy erre a célra kialakított részen tárolhatod őket – így nem zavarják meg teret. 


A KOMANDOR Walls mozgatható válaszfal rendszereinek nagy előnye, hogy kizárólag felső sínes megoldással szereljük – így nincs szükség a padlóburkolat megszakítására, vagy küszöb kialakítására. 
 

Mozgatható válaszfal rendszerek gyorsan, pontos határidővel

Partnereink kiválasztása során nem csupán az ő termékcsoportjainak minőségét ellenőrizzük, de kifejezetten fontosnak tartjuk a megbízhatóságot is. Pontosan tudjuk, hogy egy iroda, vagy akár egy hotel, középület átalakítása során is rendkívül fontos, hogy az ütemtervet tartani tudjuk! 

 

Mozgatható válaszfal rendszerek szerelése – akár a kollégák megzavarása nélkül is

Az általunk fejlesztett és forgalmazott térelválasztó falrendszerek nagy előnye az épített falakhoz képest, hogy gyártásuk és telepítésük gyorsan és ’fájdalommentesen’ történik: akár munkaidőben, a kollégák jelenlétében is el tudjuk végezni, a hétköznapi rutin megzavarása nélkül, amennyiben erre a helyiség alkalmas. 


A falpaneleket előre gyártott állapotban szállítjuk a helyszínre, így mozgatható válaszfal rendszereink telepítése során is minimálisra csökkentjük a helyszíni munkát, amely jóval kevesebb kosszal és hangzavarral jár, mint egy épített fal felhúzása.
 

 

Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3521 Miskolc, Miskolci u.
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00