3800 Szikszó, Ipari Park +36 46 / kattintson kattintson

Mobilfal parkolómegoldások jelentése

SIMO

Mobilfal parkolómegoldások

Lexikon

Mobilfal parkolómegoldások


Mik azok a mobilfal parkolómegoldások, és milyen parkolómegoldásokat ismerünk mobilfalak esetében? Mutatjuk a legfontosabb tudnivalókat.

 

A mobilfal térelválasztó rendszerek rendkívüli népszerűségüket rugalmasságuknak köszönhetik: ezekkel az utólag is beépíthető térelválasztó megoldásokkal ugyanis többfunkciós tereket hozhatunk létre. A mobilfal lényege, hogy a falpaneleket rejtett sínezéssel rögzítjük, a síneken pedig a panelek szabadon mozgathatóak. Ennek megfelelően a kialakított tér igény esetén bármikor megváltoztatható, a falpanelek elhúzásával összenyitható vagy elzárható lesz. 


Annak érdekében, hogy a mobilfalak elhúzott állapotban is esztétikus megjelenést biztosítsanak és ne zavarják a teret, a falrendszerhez különböző parkolómegoldásokat szükséges kialakítani.
A megfelelő parkolómegoldások kialakítása minden esetben a helyiség egyedi tulajdonságai alapján történnek: igény esetén akár egy erre a célra kialakított szekrénybe rejtve is megoldható a panelek „tárolása”. 
 
Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3800 Szikszó, Ipari Park
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00