3800 Szikszó, Ipari Park +36 46 / kattintson kattintson

Mobil üvegfal jelentése: mik azok a mobil üvegfalak, és hol használjuk őket?

SIMO

Mobil üvegfal

Lexikon

Mobil üvegfal


A mobil üvegfalak olyan térelválasztó falrendszerek, amelyek egy sínen húzva elmozdíthatóak, a falpanelek elhúzhatóak – így biztosítva a rugalmas térelosztást. 

 

A mobil üvegfalak egyik legnagyobb előnye rugalmasságában rejlik. Mivel ez a térelválasztó falrendszer kézzel, néhány pillanat alatt elmozdítható, így a rendelkezésre álló teret tulajdonosa igény szerint bármikor átalakíthatja: a szétválasztott helyiségeket összenyithatja, vagy újra elválaszthatja. 


Az általunk forgalmazott KOMANDOR Walls mobil üvegfal rendszer prémium minőséget képvisel, nagy előnyei között tartjuk számon továbbá a felső sínes rögzítést, melynek köszönhetően a fal elhúzott állapotban láthatatlanul simul a térbe: küszöb vagy padlómegszakítás nélkül.


Ezekből a falrendszerekből elérhető tömörfal, üvegezett mobilfal és mobil üvegfal egyaránt. Az üvegfalak rendkívül népszerűek különböző irodaházakban, munkahelyi környezetben: fényáteresztő képességeinek köszönhetően világ helyiségeket teremthetünk vele, modern megjelenésünk pedig biztosítja, hogy letisztult design-t érjünk el vele. 
Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3800 Szikszó, Ipari Park
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00