Minden mozzanat a maximalizmusra és ügyfeleink elégedettségre építve a tökéletes falrendszerekért

Térelválasztó tömör és üvegfal-rendszerekhez kapcsolódó kiegészítő szolgáltatásainkhoz fűződő szemléletünk, hogy partnereink időveszteség, rejtett költségek és egyéb kellemetlenségek elkerülésével valósíthassák meg térelválasztással kapcsolatos elképzeléseiket.

A szerződéskötést követően is tökéletesen alkalmazkodunk ügyfeleinkhez és a problémákat rugalmasan kezelve mindig megbízható hátteret nyújtunk.

Falrendszereket fejlesztő csapatunk és projektmenedzsmentünk gondoskodik arról, hogy mindig a legkorszerűbb térelválasztási megoldásokat biztosítsuk partnereinknek.

Teljeskörű támogatást biztosítunk fejlesztőknek, beruházóknak, tervezőknek és generálkivitelezőknek téreleválasztó falrendszerek tervezéséhez és kivitelezéséhez.
Több mint 10 év tapasztalat és közel 700 sikeres projekt, valamint 14 gyártó falrendszereinek átfogó ismerete garantálja a testreszabott megoldást és kiváló együttműködést.

Vállajuk a teljes tervdokumentáció elkészítését, felméréstől akár fotórealisztikus látványtervek összeállításáig.

A tervezők munkáját legjobb tudásunk szerint segítjük, egyedülállóan korszerű és hatékony BIM könyvtárral, valamint teljeskörű támogatással.

Projektjeink lebonyolítására kiemelt hangsúlyt fektetünk, ami eddig több száz elégedett ügyfelet eredményezett. Egyedülálló tapasztalatainkat, kiváló szervező-képességünket és jó kommunikációs készségünket számtalan gigantikus projektnél is bizonyítottuk.

Szakembereinknek, gondosan megválogatott beszállítóinknak és professzionális CNC gépeinknek köszönhetően lehetőségünk van heti kb. 200 folyóméter egyrétegű üvegfal, valamint 120 méter hangszigetelt válasz-és üvegfal elemeinek gyártására.

WALL CONSTRUCTOR Kft. leányvállalatunk akár 40 fős szerelőcsapat mozgósítására is képes. Szakembereink Nyugat-Európában szerelik a legtöbb elismert gyártó válaszfal rendszereit. A kivitelezést tökéletes rugalmasság, pontosság és precizitás jellemzi, teljes mértékben az ügyfél igényeihez igazodva, akár éjszakai vagy hétvégi munkavégzéssel és kiemelkedő gyorsasággal.

Csapatunk átlagosan heti 1500-2000 méter fal beszerelését végzi Európa szerte.

Falrendszereinkhez egyedülálló garanciális csomagokat biztosítunk, valamint vállaljuk falrendszerek átszerelését, bővítését és korszerűsítését.