3800 Szikszó, Ipari Park +36 46 / kattintson kattintson

Keretes üvegfal

SIMO

Keretes üvegfal

Lexikon

Keretes üvegfal


Az üvegfalak, térelválasztó üvegfal rendszerek az utóbbi években a modern építészet és belsőépítészet elengedhetetlen elemeivé váltak, és egyre több épületben találkozhatunk velük hazánkban is. Időtálló stílusok, letisztult és modern megjelenésük, könnyű szerelhetőségük és fényáteresztő képességük teszi olyan népszerűvé őket, típusaitól függően pedig könnyen illeszkednek bármely stílusú épületbe. 

 

Az üvegfalak típusai
Az üvegfalakat alapvetően két tulajdonságuk alapján szokás csoportosítani: az üveg rétegrendje alapján megkülönböztetünk egyrétegű és kétrétegtű üvegfalakat, a falrendszer szerkezete és felépítése alapján pedig keretes és keretmentes üvegfalakat.

 

A keretes üvegfalak jellegzetességei
A keretes, vagy más néven látszóbordás üvegfal rendszerek jellegzetessége, hogy az üveget keretező alumínium szerkezet látható marad, mintegy keretet alkot. Az általunk fejlesztett és forgalmazott SIMO üvegfal rendszerek esetében ez az alumínium keret bármilyen RAL színre festhető, és kérhető fényes, matt vagy selyem felülettel egyaránt, amelynek köszönhetően bármilyen térbe tökéletesen illeszkedik majd. 
Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3800 Szikszó, Ipari Park
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00