3800 Szikszó, Ipari Park +36 46 / kattintson kattintson

Irodák és közösségi terek versenye – Az Év Irodája

SIMO

Irodák és közösségi terek versenye – Az Év Irodája ►VIDEÓVAL

Irodák és közösségi terek versenye – Az Év Irodája ►VIDEÓVAL

Az Év Irodája ez évi díjátadóján vendégként veszünk részt, ahol figyelemmel kísérhetjük több partnerünk nevezését is, mely cégek irodájának esetében SIMO GROUP üveg térelválasztó rendszereink kerültek beépítésre.

 

Idén vendégként, tavaly kiállítóként

 

 

 

A tavalyi évben kiállítóként mutathattuk be innovatív termékcsoportjainkat a Várkert Bazárban, ahol alkalmunk nyílt találkozni a piac meghatározó szereplőivel. 

 

Az érdeklődők megismerhették többek között a kiemelkedő hanggátlással rendelkező SIMO üveg tolóajtó rendszerünket, a SIMO Blade kétrétegű üvegfalrendszerünket, a különleges megoldásokat – mint pl. az üvegsarok csatlakozást -, az okosfólia funkcióit, valamint prémium német partnerünk, a feco különböző termékeit.

 

 

Az Év Irodája Díjátadó

 

Az Év Irodája verseny - a Real Estate Awards mellett - az ingatlanpiac egyik jelentős eseménye, amely 2024-ben immáron 14. alkalommal kerül megrendezésre.

 

Olyan irodák és közösségi terek előtt áll a lehetőség a nevezésre, akik egyrészt kiemelkedő szakmai teljesítményükkel új értéket teremtve, folyamatosan alakítják a piacot és a munkáltatói kultúrát, másrészt pedig akik a közelmúltban költöztek vagy irodájuk felújításra került.

 

 

Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3800 Szikszó, Ipari Park
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00