Budapest, Miskolc, Újsolt +36 46 / kattintson kattintson

Homokfújt üveg jelentése: mi az a homokfújt üveg, és mikor alkalmazzuk?

SIMO

Homokfújt üveg

Lexikon

Homokfújt üveg


A homokfújt üveg egy olyan izgalmas anyag, amely az építészetben és a dizájn területén használatos. Ez a különleges eljárás lehetővé teszi, hogy az üvegfelület megjelenését és textúráját megváltoztassuk, amellyel kreatív esztétikai design megteremtésére ad számunkra lehetőséget. 

 

A homokfújt üveg előállítása: eljárás a homokfújt üveg mögött

A homokfújt üveg előállítása során az üvegfelületre közepes szemcseméretű homokot vagy más szemcsés anyagot nagy sebességgel fújunk. Az eljárás során az üveggel érintkező szemcsék nyomot hagynak azon, megdörzsölik vagy koptatják, ezzel egyedi textúrált megjelenést kölcsönözve neki. 


A homokfúvás során nem csak a teljes üvegfelület kezelésére van lehetőségünk, de azokat részlegesen is kezelhetjük, így akár minták, képek, vagy szövegek létrehozására is van lehetőség ezzel a technikával. 

 

A homokfújt üveg megjelenése

A homokfújt üveg kezelt részei a fentebb részletezett technika folytán matt felületet képez: az eljárás során a homokfújás mértékét, ezzel a felület mattságát lehetőségünk van megváltoztatni különböző mértékben.

 

Hol használjuk a homokfújt üveget?

A homokfújt üveg egy kreatív és sokoldalú technika, amelyet számos iparág használ. A mi esetünkben az általunk kínált üvegfalak felületét kezeljük ilyen technikával ügyfeleink igényei alapján, amely fontos szempontot teremt a design-ban és a belátásgátlásban egyaránt. 
Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3521 Miskolc, Miskolci u.
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00