3800 Szikszó, Ipari Park +36 46 / kattintson kattintson

Fix üvegfal jelentése

SIMO

Fix üvegfal

Lexikon

Fix üvegfal


A fix üvegfalak a térelválasztó falrendszerek egyik legelterjedtebb verziói, amelyek nem csak rendkívül praktikusak, de esztétikai funkcióiban is kiemelkedőek. Mutatjuk, mit kell tudni a fix üvegfalakról! 

 

Fix üvegfalak a térelválasztásban

A modern térelválasztó megoldások, az általunk fejlesztett és forgalmazott térelválasztó rendszerek kiválóan alkalmasak akár nyitott munkaállomások, akár különálló terek létrehozására. Ezek az üvegfal rendszerek kész épületekbe telepíthetőek, a minimalizált alumínium profilok gyors szerelhetősége miatt pedig a térelválasztó rendszer a helyszín adottságaitól függően akár a munka megszakítása nélkül, minimális helyszíni szereléssel is kivitelezhetőek.


A fix üvegfal kifejezés takarja, hogy a beépített üvegfal rendszer beépítés után nem mozdítható (ellentétben a mobil üvegfalakkal, amelyek esetében a telepített üvegfalak egy sínen mozgathatóak, és a falrendszerrel lekövethetjük a változatos teremelosztás igényét is). Habár a mobil térelválasztó megoldások rendkívül praktikusak, sok esetben nincs szükség a falrendszer mozgathatóságára és a fix üvegfallal elérhetjük a kívánt a hatást. 
 
Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3800 Szikszó, Ipari Park
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00