elektromos mobilfal
mobilfal elektromos mozgatással

Komandor MAW110E félautomata tömör mobilfal

A legnépszerűbb mobilfal-rendszer félautomata mozgatással

A MAW110E falrendszer technikai paramétereit tekintve teljes mértékben megegyezik a MAW110 rendszerrel. A különbség a félautomata zárómechanizmus, amely gombnyomásra rögzíti a falelemeket. Ez a megoldás egyszerűbbé és gyorsabbá teszi a falrendszer nyitását, zárását, hiszen nincs szükség a kézzel történő fixálásra. A precíz elektromos motorok a falelemek belsejében helyezkednek el, a csatlakozók azonban az élekben rejtve maradnak. Így az esztétikus megjelenést nem csorbítja az innovatív funkció.

A MAW110E mozgatható falrendszer kiváló hanggátlással rendelkezik, 41 és 49 dB változatokban áll rendelkezésre. A mobilfal-rendszer kizárólag felső sínes kialakítású, így küszöb és megszakítás nélküli padlóburkolat alakítható ki.

A többszázféle választható szín és felület által a mobilfal kiválóan illeszkedik bármely belső térbe, hagyományostól a modern enteriőrökig.

Széleskörű parkolómegoldásaink eredményeképp nyitott állapotban a falelemek nem befolyásolják a helyiség funkcióját, esztétikáját. Egyedi parkolósínek beépítésével akár másik helyiségben, szekrényben is megoldható a parkoltatás.

félautomata mobilfal

A MAW110E mobilfalrendszer tulajdonságai

  • falvastagság: 110 mm
  • magasság: akár 6m
  • 1 vagy 2 pontos felfüggesztés
  • elemszélesség: 500-1300 mm
  • félautomata mozgatás

Ismerje meg a MAW110E félautomata mobilfalrendszert!

mobilfal mobilfal
félautomata mobilfal félautomata mobilfal
mobilfal mobilfal
mobilfal mobilfal
mobilfal mobilfal

Ismerje meg partnerünket és a MAW110E mobilfalrendszert még jobban!

Látogasson el a KOMADOR WALLS oldalára!

Érdeklődik mobilfalaink iránt?

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

    Megosztás: