3800 Szikszó, Ipari Park +36 46 / kattintson kattintson

Elválasztó fal ötletek: üvegfal, mobilfal és ezek kombinációja irodaházaknak

SIMO

Elválasztó fal ötletek irodaházaknak: az épített falakon túl

Elválasztó fal ötletek irodaházaknak: az épített falakon túl

Régi irodád felújításán gondolkodsz, vagy újépítésű irodaházadba keresel alternatív elválasztó fal ötleteket? Mutatjuk a legnépszerűbb megoldásokat! 

Elválasztó fal ötletek irodaházaknak: az épített falakon túl

Az elválasztó falak fontos szerepet töltenek be egy iroda életében. Nem csak privát szférát teremtenek, de csendes és nyugalmas munkakörnyezetet is teremtenek a kollégák számára, ráadásul az irodahelyiségek funkciók alapján is elkülönülhetnek segítségükkel. De milyen elválasztó falat válassz irodádba, irodaházadba, ha szeretnél a hagyományos épített faltól eltérni? Mutatjuk a legjobb alternatívákat és azok előnyeit, hogy könnyebb legyen a választás! 

 

Elválasztó fal üvegből: az üvegfal rendszerek előnyei

Az üveg elválasztó falak, válaszfalak egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek hazánkban is. Irodaházakban, középületekben, de újabban már magánlakásokban is egyre gyakrabban találkozhatunk ezzel a modern és esztétikus, mégis praktikus elválasztó fal megoldással – így Neked is érdemes megismerkedned vele, ha építkezés vagy átalakítás előtt állsz! 

 

Az üveg elválasztó falak előnyei

Minden kétséget kizáróan az üveg az egyik legnépszerűbb alapanyag az építőiparban napjainkban. Nagy fényáteresztő képességét, kiváló hangszigetelő tulajdonságát pedig már a belső terek, irodahelyiségek elválasztása során is élvezheted üveg elválasztó falaink segítségével! 
Esztétikus, modern megjelenést kölcsönöznek az irodának, ráadásul telepítésük jóval egyszerűbb, költséghatékonyabb és kisebb kosszal jár, mint falakat építeni.


Cégünk alapvetően kétféle üveg elválasztó falrendszerrel dolgozik: a hazai piac igényeire fejlesztett, saját üvegfalainkról IDE kattintva tájékozódhatsz, míg a prémium minőségű, német feco üveg elválasztó falakról IDE kattintva tudhatsz meg többet. 

 

Elválasztó fal többfunkcionális terekhez: mobilfalak, a változatos teremelosztás igényére 

Legyen szó akár egy tárgyaló időszakos leválasztásáról, akár egy irodában a többfunkciós terek kialakításáról, a mobilfal rendszerek kiváló lehetőséget biztosítanak számodra. Ezek a modern, népszerű elválasztó falak praktikusságukkal nyerik el vevőink tetszését: az épített falrendszer panelekből kerül kialakításra, amelyeket egy felső sínen mozgatva bármikor könnyedén elhúzhatsz, ezzel egybenyitva a teret. 

 

A mobil elválasztó falak előnyei

Mozgathatóságuk mellett további előnyökkel is rendelkeznek ezek az elválasztó falak. Kiváló hangszigetelő tulajdonságuknak köszönhetően a szeparált terekben nyugodt és kiegyensúlyozott munkakörnyezetet teremthetsz kollégáidnak, ráadásul a falpanelek költséghatékonyan és gyorsan telepíthetőek. Széleskörű parkolómegoldásainknak köszönhetően biztosan megtalálod a számodra tökéletes megoldást, ami a panelek tárolását illeti – a felső sínes megoldás pedig biztosítja, hogy a padlóburkolatot ne kelljen megszakítanunk a telepítés során! 

 

Ezek az elválasztó falak készülhetnek tömör, üvegezett, vagy teliüveg kivitelben is attól függően, hogy melyik illeszkedik jobban az igényeidhez és a rendelkezésre álló enteriőrhöz.

 

Fedezd fel a KOMANDOR Walls mobil elválasztó falait IDE kattintva
 

Legfrissebb cikkeink

A térelválasztó falak, mobilfalak és üvegfalak specialistájától

SIMO Group

A térelválasztó falrendszerek specialistája. Üvegfalak, térelválasztó mobilfalak magyar és német gyártótól, prémium minőségben. 

Elérhetőségeink

Cím: 3800 Szikszó, Ipari Park
Tel: +36 46 / kattintson
E-mail: kattintson
Hétfő - Péntek: 09:00- 17:00